Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες” (Μemorandum delenda est).

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου που συνηγορεί στην υπογραφή ενός νέου εθνοκτόνου Μνημονίου.
Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στην Βουλή είχε τονίσει πως με τα Μνημόνια καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει, γι΄ αυτό πρώτιστη προτεραιότητα είναι το Μνημόνιο να καταργηθεί (Μemorandum delenda est).
Η θέση της Χρυσής Αυγής, όταν τέθηκε το ερώτημα του δημοψηφίσματος  ήταν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ, αλλά και στην επερχόμενη μνημονιακή Τσίπρα.
Με την πρόταση της συγκυβέρνησης, η οποία εμπεριέχει σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην ύφεση, η Ελλάδα καθίσταται για μια ακόμη φορά αποικία χρέους.
Περιλαμβάνεται μείωση προσωπικού και των προμηθειών στην εθνική άμυνα, την στιγμή που η Πατρίδα βρίσκεται υπό συνεχής απειλή.
Όλοι μιλούν για τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα μας. Είναι δυνατόν μέσα σε μια παγκόσμια οικονομία, μια άτακτη χρεοκοπία να μην έχει συνέπειες και για τους τοκογλύφους δανειστές; Η κυβέρνηση, αν και θα έπρεπε, δεν έχει, ούτε ποτέ είχε ένα σχέδιο Β΄.
Εμείς δεν συμφωνούμε στην υπογραφή ενός ακόμα εθνοκτόνου Μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος, δεν θα δώσει εξουσιοδότηση και θα πει ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Όπως έλεγε και ένα γνωστό σύνθημα της ΕΟΚΑ:"Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες"!
***************************************


Χρήστος Παππάς:  Αντισυνταγματικό το νέο αριστερό Μνημόνιο - Βίντεο, Φωτογραφίες

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς ανέλυσε στην Ολομέλεια της Βουλής τους λόγους που το νέο αριστερό Μνημόνιο του Σύριζα είναι αντισυνταγματικό και παραβιάζει βάναυσα την νωπή λαϊκή εντολή όπως εκφράστηκε στο πρόσφατο δημοψήφισμα.


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθ΄ όλη την διάρκεια της ομιλίας του Συναγωνιστή Παππά ανήρτησαν πινακίδες με αναγραμμένο το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...