Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Υμνοι για τους Ελληνες από Μ.Λεπέν και Ν.Φάρανζ: "Είναι φανταστικό να βλέπεις το κουράγιο των Ελλήνων απέναντι στο bullying των Βρυξελλών"

"ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ"
Ενθουσιασμός σε όλα τα ευρωπαϊκά κόμμτα που αντιστρατεύονται την διεφθαρμένη γραφειοκρατία των Βρυξελλών και την μονοκρατορία του Βερολίνου. Μετά την θερμή δήλωση του "συγγενούς" στον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικού σχηματισμού των Podemos, ήρθε η  άλλη πλευρά του ευρωπαϊκού πολιτικού φάσματος του βρετανικού UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ και του γαλλικού Εθνικού Μετώπου της Μαρί Λεπέν.


Η πρώτη δήλωση του του Ν.Φάρατζ έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ήταν σαφώς ενθουσιώδης: "Το σχέδιο της ΕΕ πεθαίνει. Είναι φανταστικό να βλέπεις το κουράγιο του ελληνικού λαού απέναντι στο πολιτικό και οικονομικό bullying από τις Βρυξέλλες», έγραψεο Φαράτζ του εθνικιστικού βρετανικού κόμματος".


Ενώ λίγη ώρα αργότερα, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν έγραψε: "Η νίκη του "όχι" στο ελληνικό δημοψήφισμα είναι μία νίκη του λαού ενάντια στην ευρωπαϊκή ολιγαρχία. Είναι ένα "όχι" ελευθερίας, επανάστασης κατά των ευρωπαϊκών όρων που θέλουν να επιβάλλουν το κοινό νόμισμά τους με κάθε κόστος, παρά την πιο απάνθρωπη και αντιπαραγωγική λιτότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...