Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Βόμβα Καμμένου ...απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του κατά την προεδρική εκλογή

Το παρασκήνιο εκβιασμών και ύποπτων διεργασιών κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και την κρίσιμη εβδομάδα για το δημοψήφισμα στην Ελλάδα αποκάλυψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε κρατικό κανάλι της Γερμανίας.


Απίστευτη καταγγελία Πάνου Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του κατά την προεδρική εκλογή και για άσκηση πιέσεων ενόψει του δημοψηφίσματοςΣύμφωνα με ρεπορτάζ του zougla.gr, στο σκάνδαλο απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή του κόμματος Παύλου Χαϊκάλη και τις εκατέρωθεν καταγγελίες, που συντάραξαν την πολιτική σκηνή, προστίθεται μια νέα σοβαρή υπόθεση και αφορά βουλευτή που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα.

Η εφημερίδα μας αποκαλύπτει ότι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο βουλευτής του δέχτηκε αφόρητες πιέσεις την περίοδο του Δεκεμβρίου αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο στρατόπεδο του «Ναι» ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη γερμανική τηλεόραση, ο βουλευτής (γνωρίζουμε τα στοιχεία του) απέστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξηγώντας ότι του ασκήθηκαν πιέσεις ώστε να αλλάξει την άποψή του για το «Όχι» και να ταχθεί υπέρ του «Ναι» στον δρόμο για την κάλπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός διακρίθηκε για το ήθος του, ωστόσο φαίνεται ότι υπερίσχυσαν κύκλοι της αντιπολίτευσης που δρουν στο παρασκήνιο και τον μετέπεισαν. Δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν το κίνητρο, αλλά είναι φανερό ότι κάποιος/κάποια γνώριζε περισσότερα πράγματα για τον πολιτικό, που ενδεχομένως ο ίδιος δεν ήθελε να τα δει να διαρρέουν. Την πρώτη φορά (εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας) δεν υποχώρησε, τη δεύτερη φορά όμως παραδόθηκε άνευ όρων…

Το video-ντοκουμέντο:


Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και αναμένεται με ενδιαφέρον η μετάδοση όλης της συνέντευξης του προέδρου των ΑΝΕΛ από τη γερμανική τηλεόραση, για να εξαχθούν ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα και εξαλειφθούν τα όποια ίχνη αμφιβολίας για το νέο πολιτικό σκάνδαλο…

Το sms:Για λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιοποιούμε το όνομα του πολιτικού, αναμένοντας πρώτα την προβολή της συνέντευξης που έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.


Εάν λογοκριθεί από τους υψηλά ιστάμενους του καναλιού και μείνει στο σκοτάδι υπό το βάρος ενδεχόμενων πιέσεων και έξωθεν παρεμβάσεων, τότε οι «ρουκέτες» του υπουργού Εθνικής Άμυνας θα πυροδοτηθούν από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα...
zougla.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...