Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: Σύριζα και η δεξιά του πλατφόρμα (ΝΔ) ξεπουλούν την Ελλάδα & Δέσποινα Σβερώνη: «Η Πατρίδα πάνω απ’ όλα!»


Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής,

Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο, Σύριζα και "δεξιά πλατφόρμα" για την ψήφιση του εθνοκτόνου Μνημονίου της αριστεράς.
Οι δήθεν αντιδικίες των βουλευτών του "μνημονιακού τόξου" γίνονται για το θεαθήναι, καθώς το βράδυ θα ψηφίσουν χέρι - χέρι τα ανθελληνικά μνημονιακά μέτρα.Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική αντιπολίτευση που υπερασπίζεται το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών, γι΄ αυτό και συνεχίζονται οι παράνομες πολιτικές διώξεις.
Η κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" αφήνει στο απυρόβλητο το παραδικαστικό κύκλωμα, καθώς την βολεύει η δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Όλα τα δυσβάσταχτα μνημονιακά μέτρα κατά των Ελλήνων αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και συλλήβδην των πολιτών γίνονται για την διάσωση των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων.Δέσποινα Σβερώνη: «Η Πατρίδα πάνω απ’ όλα!»

Η Βουλευτής Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου, στην αγόρευσή της από βήματος Βουλής για την ψήφιση του σχεδίου νόμου «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν. 4334/2015» ζήτησε από τον προηγηθέντα ομιλούντα Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλειο Αλεξανδρή, να διευκρινίσει αν είναι υπέρ ή κατά της ψήφισης του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, καθώς δεν ήταν απόλυτα σαφής η θέση του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που πλήττει το Δικονομικό Σύστημα και για το οποίο θέμα ο νομικός κόσμος είχε καταψηφίσει με ποσοστό 93% στο σχετικό δημοψήφισμα.
Η Συναγωνίστρια Σβερώνη άσκησε δριμεία κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς οι συγκυβερνούντες ομιλούν για "ευρωπαίους εταίρους" ενώ στην πραγματικότητα είναι σκληροί δανειστές και τοκογλύφοι, που ενεργούν με ανάλγητο τρόπο εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Η Συναγωνίστρια Σβερώνη απαίτησε να μάθει με ποιο δικαίωμα όλοι αυτοί οι τοκογλύφοι και η τρόικα (και σήμερα κατ' ευφημισμόν "θεσμοί")  ενδιαφέρονται για την απονομή της Δικαιοσύνης στην πατρίδας μας και εξακολουθούν να παρεμβαίνουν σε θέματα δικονομικά, απαιτώντας την αλλαγή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Επεσήμανε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελεί άλλο ένα επαίσχυντο κείμενο, υπαγορευμένο από τους μισέλληνες διεθνείς τοκογλύφους, ένα νομοσχέδιο εξίσου επαίσχυντο και καταστροφικό για την Ελλάδα, όπως αυτό για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες.
Στην συνέχεια, η Βουλευτής Σβερώνη διευκρίνισε ότι το προς ψήφιση σ/ν αφορά στην διάσωση και θεοποίηση του ευρώ, στην εξυγίανση και επιβίωση των τραπεζών και μόνον, στις οποίες τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οφείλουν 270 εκατομμύρια ευρώ, με αντίτιμο να ζουν οι Έλληνες χωρίς αξιοπρέπεια και υπό συνθήκες απόλυτης φτωχοποίησης.
Τέλος, η Συναγωνίστρια Σβερώνη προέτρεψε όλους τους κόπτοντες ψευτοπατριώτες βουλευτές του υποτιθέμενου «συνταγματικού τόξου» να πουν μια φορά την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό αλλά και να φέρουν πίσω στις ελληνικές τράπεζες τις δικές τους καταθέσεις, καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ έκαστος, για να αποδείξουν ότι η πατρίδα είναι υπεράνω των τραπεζικών τους καταθέσεων.
Η Συναγωνίστρια Σβερώνη είχε προηγουμένως διατυπώσει την εύλογη απορία γιατί έρχονται προς ψήφιση, με την μορφή του κατ΄ επείγοντος, μείζονος εθνικής σημασίας θέματα και μάλιστα κατ΄ εντολήν της τρόικα, όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά έκανε λόγο για  κατάργηση των μνημονίων.
Η στάση πλέον της κυβέρνησης της «πρώτης φοράς Αριστερά» αναιρεί την υπόσταση και τον δημοκρατικό χαρακτήρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς προαπαιτούμενο του τρίτου μνημονίου είναι η επικύρωση των κατάπτυστων απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων.

Είναι ντροπή και όνειδος διότι  δεν υφίσταται πλέον Ελληνικό Κοινοβούλιο, όταν αυτό ενεργεί με ανθελληνικό τρόπο και καθ' υπόδειξιν της τρόικα, μόνο και μόνο για να επικυρώνει - ελαφρά την καρδία- τα έξωθεν επιβαλλόμενα και επαίσχυντα μέτρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...