Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εγώ υπηρετώ τον Ελληνικό λαό και όχι μνημόνια»!

Ομόφωνο ΟΧΙ σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline από όλη τη Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ πρόκειται να εισπράξει ο Αλέξης Τσίπρας και το σύμφωνο κατοχής που φέρνει στη Βουλή.
 Τόσο ο πρόεδρος όσο και οι Βουλευτές των ΑΝΕΛ είναι αποφασισμένοι να μην υποστείλουν τη σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα και να μην υπηρετήσουν ένα τρίτο
μνημόνιο «μαμούθ» το οποίο έφερε ο Α. Τσίπρας στην Ελλάδα ανεξάρτητα αν ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκε ή όχι από τους Ευρωπαίους δανειστές.

Όλοι στους Ανεξάρτητους Έλληνες πιστεύουν ότι παραβίασε τα συμφωνηθέντα στο Προεδρικό Μέγαρο και οδήγησε κακήν- κακώς την Ελλάδα σε πρωτοφανή διπλωματική και πολιτική ήττα, «Δεν ενδιαφέρουν οι καρέκλες αλλά μόνο το συμφέρον της πατρίδας και του Ελληνικού λαού» είπε ο Παναγιώτης Καμμένος πριν από λίγη ώρα σε στενό φίλο του.

Και συνέχισε «Αύριο αφού συνεδριάσουν οι ΑΝΕΛ θα διευκολύνω τον Αλέξη Τσίπρα υποβάλλοντας την παραίτησή μου και φεύγοντας από το Υπουργείο Άμυνας. Δεν είναι διατεθειμένος να παριστάνω τον Υπουργό σε μια Κυβέρνηση που υπηρετεί τέτοια μνημόνια. Εμείς μπήκαμε σε αυτή τη Κυβέρνηση με σκοπό και στόχο την ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας.


Στο τελευταίο τεύχος του crash δηλώσει ότι αν ο Αλέξης φέρει μνημόνιο εγώ θα φύγω από τη Κυβέρνηση. Πρώτα η Ελλάδα και μετά οι καρέκλες. Οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν τον Ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να αγκαλιαστούμε και να μετέχουμε σε Κυβέρνηση με πιόνια εργολάβων». Σε όλη τη Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ θεωρείται μνημόνια- τερατογένεση το ερωτικό τρίγωνο Τσίπρα, Θεοδωράκη,  Μεϊμαράκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...