Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

AΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΕΙΤΕ “ΟΧΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

AΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΕΙΤΕ “ΟΧΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! 
Το “όχι” δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη, αλλά επιστροφή στις αξίες της Ευρώπης τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός σε νέο του μήνυμα προς τον ελληνικό λαό.


Την Κυριακή επιλέγουμε αν θα αποδεχθουμε τη συμφωνία ή αν θα διεκδικήσουμε άμεσα μια βιώσιμη λύση, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι σταθερή επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η συμφωνία με όρους όμως βιωσιμότητας και προοπτικής .«Είναι απαράδεκτο σε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης να κλείνουν τις τράπεζες, ακριβώς επειδή η κυβέρνηση αποφασίζει να δώσει λόγο στο λαό» σημείωσε ο προωθυπουργός ενώ απευθυνόμενος προς τους συνταξιούχους ανέφερε:

«Για να προστατεύσουμε τις δικές σας συντάξεις δίνουμε τη μάχη τόσους μήνες. Για το δικαίωμά σας σε μια αξιοπρεπή σύνταξη». «Η (δύσκολη) κατάσταση είναι πρόσκαιρη – Οι καταθέσεις όσων επέλεξαν να μη βγάλουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό δεν θα χαθούν στο βωμό των εκβιασμών» επισήμανε και κάλεσε τους πολίτες «να ανοίξουν μια λαμπρή σελίδα δημοκρατίας και μια βέβαιη ελπίδα για μια καλύτερη συμφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...