Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Χρήστος Παππάς: Αυτή η Πατρίδα έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη, τον ελληνικό Λαό! video

Κύριε Πρόεδρε,
Ξεκινώ την τοποθέτησή μου με κάποιες παρατηρήσεις σχετικές με την εισήγηση της υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
Άκουσα με προσοχή την τοποθέτησή της για πάνω από μισή ώρα. Δεν θα αναφερθώ στο γενικότερο ύφος που μου θύμισε παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, καθώς μίλησε για παιδιά δυστυχισμένα, για ανθρωπισμό, για ανθρώπους που δεν έχουν πού να πάνε.
Κυρία Υπουργέ, οι άνθρωποι αυτοί, έχουν πού να πάνε.
Με ευθύνη των κυβερνήσεων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΠΑΣΟΚ και τώρα της δικής σας συγκυβέρνησης, έχουν πού να πάνε, και όχι τυχαία. Βάσει σχεδίου, έχουν να πάνε, να έρθουν δηλαδή, στην Ελλάδα.
Μας είπε η κυρία υπουργός για μετανάστες που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, «μετανάστες παλαιάς γενιάς», όπως τους ανέφερε, δηλαδή αυτούς που διαβιούν πολλά χρόνια τώρα, παράνομα, στην Πατρίδα μας, και είπε και για μετανάστες που θέλουν να φύγουν. Τους μετανάστες που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας, τώρα, εισβολή για την οποία ο συνάδελφός της υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τριακόσιους χιλιάδες μετανάστες να μας στείλει από τα σύνορα η Τουρκία, θα καταστραφεί η χώρα». Και έχει δίκιο. Η χώρα θα καταστραφεί προτού προλάβει η κυρία Χριστοδουλοπούλου και αυτή είναι η αλήθεια.
Δεν θα προλάβουν να παραμείνουν επτά χρόνια οι εισβολείς στην Ελλάδα για να κάνετε τα παιδιά τους «Έλληνες», απλώς και μόνο γιατί δεν θα υπάρχει Ελλάδα.
Για να καταλάβει ο κόσμος που μας ακούει τον καταστροφικό ανθελληνικό νόμο που θα ψηφίσετε σήμερα, σας μεταφέρω μια σημερινή είδηση η οποία αφορά «παιδιά μεταναστών πρώτης γενιάς» κατά την κυρία Χριστοδουλοπούλου.

«Αλβανοί φαντάροι που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό, σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό».
Διαβάζω:
«Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν πολλοί αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και ελληνική συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτήν την χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στην ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας». Ορίστε για τα πρακτικά.


Κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ,
Οι πιο πολλοί από σας είστε άριστοι γνώστες του Μαρξισμού και του Λενινισμού. Και δεν είστε μόνο εσείς. Υπάρχουν και στα υπόλοιπα κόμματα. Βρίθει η αστική ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και από βουλευτές και από συμβούλους που ήσαν κατά το παρελθόν συνεπείς Μπολσεβίκοι.
Ο Λένιν είχε πει «Οι αστοί θα μας προσφέρουν οι ίδιοι το σχοινί για να τους κρεμάσουμε». Παραφράζοντας τα λόγια του να πω ότι εσείς οι αστείοι θα προσφέρετε και με τον παρόντα νόμο οι ίδιοι το σχοινί στους εισβολείς για να κρεμάσουν τους έλληνες και να διαλύσουν την Πατρίδα.
Ανεφέρθη ο εισηγητής μας κύριος Αρβανίτης, και ως νομικός, στην σκόπιμη υπεραπλούστευση των πραγμάτων εκ μέρους σας σχετικά με τους όρους και τις ερμηνείες μεταξύ ιθαγενείας και υπηκοότητας. Θεωρείτε όλοι σας σχετικά με το συζητούμενο νομοσχέδιο πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, καμία ένσταση και όλοι το αποδέχεστε.
Οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι Χρυσαυγίτες.
Θα φέρουμε παραδείγματα από το τι γίνεται στο εξωτερικό. Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την γερμανική υπηκοότητα. Στις ΗΠΑ, την αμερικανική. Στον Καναδά την καναδική…Και πάει λέγοντας.   
Ανέφερα χαρακτηριστικά αυτές τις χώρες, στις οποίες μετανάστευσαν οι συμπατριώτες μας, και ταφερε η μοίρα να μεταναστεύουν και σήμερα.
Εδώ εμείς, σύμφωνα με το νομοσχέδιο σας, τι κάνουμε;
Τους δίνουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιόν λόγο γίνεται αυτό;
Λένε ότι ιθαγένεια και υπηκοότητα είναι το ίδιο.. Γνωρίζουν οι εμπνευστές του σχεδίου αυτού, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων;
Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζουν, αν και υπάρχουν στην αίθουσα αυτή πολλοί θεωρούμενοι έγκριτοι νομικοί.
Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!
Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!
Συνειδητοποιείτε  την διαφορά μεταξύ των 2 όρων;
Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή! Εδώ που είναι οι ρίζες μας! Με το να δοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια και όχι η Υπηκοότητα  οι ξένοι, καθίστανται ιθαγενείς.  Τόσο απλό, τόσο ανόητο, ανιστόρητο αλλά και τόσο ανθελληνικό και προδοτικό.
Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ έχουμε απόδοση υπηκοότητας …εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;
Αυτό είναι κάτι που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
Επικαλούμαστε το Σύνταγμα μας.
Άρθρο 1 παράγραφος 2.
Τι μας λέει αυτό το άρθρο;
Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
Μέσα στην έννοια της κυριαρχίας, η οποία είναι καθολική και απόλυτη, συμπεριλαμβάνονται και άλλες έννοιες.
Με την ιθαγένεια στους αλλοδαπούς, έτσι όπως θέλετε να την δώσετε, ένα πλαίσιο εννοιών και συμφερόντων, θίγεται.
Κυρίως όμως πλήττεται η Λαϊκή Κυριαρχία. Και ξέρετε τους λόγους, δεν θα το αναλύσουμε.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αγωνίζεται για την προάσπιση της εθνικής μας ταυτότητας και αντιστέκεται με κάθε νόμιμο μέσο στον επιβαλλόμενο μαρξιστικό και φιλελεύθερο εθνομηδενισμό.
Ο,τι νομοσχέδιο και να φέρετε ενάντια στην βούληση του ελληνικού λαού, ενάντια στην αλήθεια του «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», στην πράξη και στην εξέλιξη των πραγμάτων στην χώρα μας θα ακυρωθεί από αυτόν τον ίδιο τον ελληνικό λαό.
Αγνοείτε και τρέμετε την βούληση του λαού και δεν έχετε δημοκρατική ευαισθησία τόσο σπουδαία θέματα να τα θέτετε στην κρίση του. Δηλαδή να κάνετε ένα δημοψήφισμα. Γιατί γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμά του, Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως για παράδειγμα στο Λουξεμβούργο οι κάτοικοί του πρόσφατα και κατά ποσοστό 78% δήλωσαν ένα ηχηρό ΟΧΙ στην επέκταση των εκλογικών δικαιωμάτων των ξένων. Εκλογικών δικαιωμάτων για τους ξένους που μένουν περισσότερο από 10 χρόνια στο Λουξεμβούργο.
Κυρίες και Κύριοι,
Όπως γνωρίζετε η Χρυσή Αυγή έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τις θέσεις της για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, από πρόσωπα και οργανώσεις που έχουν σαφείς και εκπεφρασμένους δεσμούς με σιωνιστικά παράκεντρα εξουσίας. Είναι γνωστό ότι οι συλλήψεις και οι φυλακίσεις του Αρχηγού, των βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκαν κατόπιν προτροπής του American Jewish Committee,  του Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου  και των προέδρων τους Ντέιβιντ Χάρις και Ρόναλντ  Λόντερ.
Ακόμα και η κα Μέρκελ με την οποίαν συναγελάζεστε Δεξιοί και Αριστεροί, πληρώνει την αντιρατσιστική αγωγή των Ελλήνων.
Με δωρεάν εκδόσεις, με εκδόσεις που πραγματοποιούνται με πόρους του γερμανικού υπουργείου εξωτερικών, όπως αυτή η σχετική έκδοση για την μετανάστευση στην Ελλάδα του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, το διαβόητο ίδρυμα, γνωστός κατήγορος της Χρυσής Αυγής.  Ορίστε για τα Πρακτικά.
Αφού λοιπόν οι οδηγίες αυτών των οργανώσεων αποτελούν το ευαγγέλιο» βάσει του οποίου ζυγίζεται η δημοκρατικότητα και το δικαίωμα του λόγου των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, εγώ κύριε Πρόεδρε θα σας προτείνω να ακολουθήσει η χώρα το παράδειγμα αυτών που βάζουν τους νόμους της δημοκρατικότητας, της ανεκτικότητας και της σύγχρονης δημοκρατίας.
Τα στοιχεία που θα σας καταθέσω, προέρχονται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων» το ποίο ίδρυσε ένας κομμουνιστής, ο  Αλτιέρο Σπινέλλι, ένας από τους πρωτεργάτες, και ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  ο βασικότερος συντελεστής της ολοκληρωμένης πρότασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για μια ομοσπονδιακή ευρωπαϊκή ένωση, η οποία ονομάστηκε Σχέδιο Σπινέλλι.
Και στο σημείο αυτό, για κάθε ενδιαφερόμενο, καταθέτω στα πρακτικά τις σχετικές πληροφορίες και το ιστορικό για το υπάρχον και σε εξέλιξη σχέδιο της εθνικής διάλυσης και του κοινωνικού ιστού όλης της Ευρώπης, του περίφημου σχεδίου Γκούντενχοφ-Καλλέργη για την γενοκτονία των λαών της Ευρώπης.
Λέει λοιπόν στην έκθεσή της η Γκάλια Σαμπάρ, πρώην καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.
Το σύστημα χορήγησης πολιτικού ασύλου, μετανάστευσης και χορήγησης της ιδιότητας του πολίτη στο Ισραήλ, ακολουθεί τους νόμους που δημιουργήθηκαν για να διαφυλαχθεί ο Εβραϊκός χαρακτήρας του κράτους που διευκολύνει την είσοδο κάθε Εβραίου εφόσον έχει τουλάχιστον έναν παππού Εβραίο, και ο οποίος έχει το δικαίωμα να μεταναστεύσει και να γίνει πολίτης του Ισραήλ, και ταυτόχρονα  να αποτρέπει την μετανάστευση ατόμων οποιασδήποτε άλλης προέλευσης.
Επομένως αντίστοιχα στην Ελλάδα, θα πρέπει  οι νόμοι να ευνοούν την είσοδο αποκλειστικά ελληνικής καταγωγής μεταναστών και να αποτρέπουν την είσοδο οποιουδήποτε άλλου μετανάστη.
Πρέπει επομένως κυρίες και κύριοι ανθρωπιστές, εσείς που καταδικάζετε την Χρυσή Αυγή και υιοθετείτε τις απαιτήσεις του κυρίου Χάρις και του κυρίου Λώντερ απέναντι στην Χρυσή Αυγή, απέναντι στον ελληνικό λαό και απέναντι στην Ελλάδα, να εφαρμόσετε εδώ το παράδειγμα του Ισραήλ. Όχι στους παράνομους εισβολείς.
Και όταν τελικά καταφέρουν να μπουν αυτοί οι παράτυποι μετανάστες, αυτοί οι κύριοι, τα πρότυπά σας, πώς τους αντιμετωπίζουν στον ισραηλινό παράδεισο; 

Θα αναφερθώ σε ακόμη ένα παράδειγμα το οποίο απηχεί και τις δικές μας απόψεις. Το 1971
μιλώντας στον βρετανό δημοσιογράφο του BBC Mάικλ Πάρκινσον, τον μεγαλύτερο οικοδεσπότη τοκ-σώου στην Βρετανία, ο μεγαλύτερος πρωταθλητής του μποξ όλων των εποχών και πρόμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των μαύρων, Κάσιους Κλέι ή αλλιώς Μωχάμετ Αλι, λέει:
“Όταν λες ενσωμάτωση, μιλάς και για γάμους μεταξύ των φυλών. Είμαι βέβαιος ότι κανείς νοήμων άνθρωπος που βλέπει την εκπομπή σου, κανείς Λευκός άνθρωπος που έχει τα λογικά του δεν θέλει μαύρα αγόρια ή μαύρα κορίτσια να παντρευτούν τους λευκούς γιους και τις κόρες τους και να παρουσιάζουν ως εγγόνια τους παιδιά μισoκαφέ και με μαλλιά μαύρου”.
Στις διαμαρτυρίες του δημοσιογράφου ότι «Η κοινωνία μας έκανε διαφορετικούς» ο Μωχάμετ Αλι απαντά:
“Είμαστε διαφορετικοί. Όχι η κοινωνία αλλά ο Θεός μας έκανε διαφορετικούς. Τα περιστέρια θέλουν να είναι με τα περιστέρια. Οι αετοί θέλουν να είναι στα βουνά.Όλα είναι πουλιά αλλά έχουν διαφορετική κουλτούρα. Στους Πακιστανούς αρέσει ο πολιτισμός τους. Στους Εβραίους αρέσει ο πολιτισμός τους. Ποιος θέλει να ξεπαστρέψει την ωραία μου φυλή και να χάσω την ωραία μου ταυτότητα; Μισείς τους δικούς σου ανθρώπους εάν δεν θέλεις να είσαι αυτός πoυ είσαι. Ντροπιάζεις τον Θεό που σε έφτιαξε. Ο Θεός δεν έκανε λάθος που μας έκανε όπως είμαστε. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις αλλά η Φύση θέλει να είσαι με τους ανθρώπους της δικής σου φυλής. Κι εγώ θέλω να είμαι με τους δικούς μου». 
Ενεργοποιείστε τον αντιρατσιστικό νόμο, κύριοι του «δημοκρατικού τόξου». Δεν είναι λόγια δικά μου. Τα προαναφερθέντα είναι λόγια του Μωχάμεντ Αλι. Ξεθάψτε τον και δικάστε τον.
Εμείς «διαφωνούμε, και διαφωνούμε σφοδρώς. Έχουμε άλλη οπτική. Πιστεύουμε πράγματι ότι αυτό θα είναι ένα καταστροφικό νομοσχέδιο για την Ελλάδα…Αλλά γιατί θα πρέπει να ακούμε ύβρεις γιατί υπερασπιζόμαστε παραδείγματος χάριν την εθνική κοινωνία; Γιατί πρέπει να υβριζόμεθα γι’ αυτό; Ναι, υπερασπιζόμαστε την εθνική κοινωνία. Δεν πιστεύουμε στην πολυπολιτισμική κοινωνία, πιστεύουμε σε εθνικό κράτος. Δεν πιστεύουμε σε ένα συνταγματικό κράτος το οποίο δεν έχει περιεχόμενο. Το ζήτημα είναι το εξής.
Η εθνικότητα δεν έχει σημασία; Ισχυριστείτε το, κύριοι συνάδελφοι. Πείτε το: «Η εθνικότητα δεν έχει σημασία. Δεν έχει σημασία για την ιθαγένεια, δεν έχει σημασία για την συμβίωση. Δεν έχει σημασία για την κοινωνική συγκρότηση. Δεν έχει σημασία για την ταυτότητα, δεν έχει σημασία τελικώς για την ίδια την συγκρότηση του εαυτού. Ο τελευταίος που έχει διαβάσει μισή σελίδα από την φιλοσοφία της γλώσσας, θα σας πει το εξής: «Συγκροτούμε τον εαυτό μας μέσα από λέξεις, οι λέξεις είναι γλώσσα, η γλώσσα είναι πολιτισμός, ο πολιτισμός είναι εθνική ταυτότητα». Ξαφνικά την βγάλατε από την εικόνα, λες και δεν έχει σημασία.
Γιατί δεν ενσωματώθηκαν, κύριε Πρόεδρε οι Άραβες στο Παρίσι; Γιατί δεν ενσωματώθηκαν μετά από τόσα χρόνια οι Τούρκοι στην Γερμανία; Γιατί δεν ενσωματώθηκαν οι Μουσουλμάνοι στην Ολλανδία οι οποίοι μάλιστα προβαίνουν σήμερα που μιλάμε σε φόνους εκδικητικότητας λόγω της θρησκείας ;
Εγώ σας λέω κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κάτι απλό. Αυτή την στιγμή η πλειοψηφία, με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει κάτι το οποίο θα το βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια ως καταστροφή της εθνικής κοινωνίας».
Τα ανωτέρω λόγια απηχούν απόλυτα τις απόψεις μας. Απόψεις στις οποίες εμμένουμε έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Απόψεις τις οποίες διεκδικούμε, απόψεις για τις οποίες διωκόμεθα. Τα ανωτέρω λόγια , ορίστε για τα πρακτικά της Βουλής, είναι από την τοποθέτηση του κυρίου Μαυρουδή Βορίδη κατά την συζήτηση του Νόμου Ραγκούση , πριν λίγα μόλις χρόνια, στην αίθουσα αυτή.
Και θα συνεχίσω   με τον έτερο καππαδόκη.
«Μου κάνει τρομακτική εντύπωση και απευθύνομαι κυρίως σε συναδέλφους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ οι οποίοι υποκρίνονται προφανώς, όπως καταλάβαμε όλοι από την προηγούμενη συζήτηση για την ψηφοφορία περί της ενστάσεως αντισυνταγματικότητας όπου δυστυχώς η νέα δημοκρατία για άλλη μια φορά συντάχθηκε με την πλευρά του πολυπολιτισμού, ψηφίζοντας υπέρ της συνταγματικότητας του Νόμου ό,τι δεν είχε καν καταλάβει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ακόμη και αυτοί οι δήθεν «Νέα» ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του κυρίου Αντώνη Σαμαρά –σήμερα φάνηκε πόσο νέα είναι-, ότι η συζήτηση που κάνουμε σήμερα εδώ είναι κατ’ εξοχήν πολιτική και ιδεολογική.
Και δεν σηκώνει σε αυτήν την συζήτηση τερτίπια του είδους : «τέτοια είπαν οι εισηγητές μας τότε, δεν θέλουμε τα 10 χρόνια να γίνουν 7 και να γίνουν τα 7, 5».
Δεν συζητάμε αυτά, κύριοι συνάδελφοι σήμερα. Συζητάμε το αν θα αποφασίσει το εθνικό μας κοινοβούλιο, η βουλή των Ελλήνων με την ψήφο της, να μετατρέψει το Εθνος-0Κράτος των Ελλήνων, την εθνική κοινωνία των Ελλήνων όπως δημιουργήθηκε μετά την Επανάσταση του 1821 σε ένα πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό μόρφωμα. Αυτό συζητάμε εδώ σήμερα.  Δεν συζητάμε τεχνικές λεπτομέρειες Συζητάμε ίσως την πιο βαθιά ιδεολογική συζήτηση που έχει γίνει σε αυτό το Κοινοβούλιο τις τελευταίες δεκαετίες.
Λυπούμαι πάρα πολύ που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η οποία θα έπρεπε να εκπροσωπεί την πλευρά την Εθνική βάσει της Ιστρο΄’ιας και του κόμματός της και των ψηφοφόρων της, επέλεξε για άλλη μια φορά να μείνει στην πλευρά της Νέας Τάξης πραγμάτων κα του πολυπολιτισμού». Τάδε έφη Άδωνις Γεωργιάδης , στην ίδια συζήτηση με τον κύριο Βορίδη, νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Θα τρέμουν τα κόκκαλα του μεγάλου Έλληνα δημιουργού Ευγενίου Σπαθάρη. Ορίστε και τα σχετικά Πρακτικά.


Κυρίες και Κύριοι,
Λέγεται ότι οι νόμοι φτιάχνονται για να εφαρμόζονται. Σωστό. Σε ένα ευνομούμενο και ευημερών κράτος δικαίου.
Όμως όλοι εσείς του λεγόμενου «δημοκρατικού Τόξου» μας έχετε διδάξει πώς να καταστρατηγούνται οι νόμοι απ’ το 1974 έως σήμερα. Ακολουθώντας λοιπόν το δικό σας παράδειγμα , έστω και για μία φορά, ακολουθώντας την δική σας τακτική σας λέμε ότι γράφουμε στα τελευταία των υποδημάτων μας τον λαθρονόμο σας, αυτόν τον παράνομο ακια αντισυνταγματικό νόμο. Τον σχίζουμε.
Δεν θα ξεσχίσετε εσείς τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα.
Αυτό το σπίτι, αυτή η Πατρίδα έχει ιδιοκτήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν θα υποθηκεύσετε εσείς αυτό το σπίτι με τις συμφωνίες σας στους τοκογλύφους. Και πολύ περισσότερο δεν θα αλλάξετε τον νοικοκύρη.
Νοικοκύρης, κυρίαρχος σε αυτήν την Πατρίδα ήταν είναι και θα είναι ο ελληνικός λαός.  Δεν θα φέρετε εσείς νέους ιδιοκτήτες, μουσαφειρέους, λαθραίους και εισβολείς.
Κυρία Τασία,
Πάρτε τους στο σπίτι σας, αφού είστε τόσο συμπονιάρα και ευαίσθητη, Λινάτσα , προπέτασμα ρίχνετε στα μάτια του λαού, με τον προσχηματικό δήθεν ανθρωπισμό σας. Εμείς γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε έλληνες. Έχουμε τον λαό στο πλευρό μας και μαζί του αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα. Το γνωρίζετε πολύ καλά, γνωρίζετε την δυναμική μας, γι’ αυτό και μας πολεμάτε με κάθε νόμιμο και παράνομο μέσον. Εμείς μένουμε Ελλάδα. Εσείς να πάτε αλλού.
Και τέλος, να ενθυμείστε όλοι σας. «Δεν θα σας αφήσει ο λαός να κάνετε κάτι τέτοιο… Υπάρχει Γουδή. Όχι Γουδή του Ζορμπά, όχι Γουδή του κινήματος του 1909. Αλλά το άλλο». Από τον λόγο στην αίθουσα αυτή του κυρίου Λοβέρδου, στις 19-6-2015 αναφερόμενος στην προοπτική χρεωκοπίας και αλλαγής νομίσματος. Κάτι που ταιριάζει όμως απόλυτα στην οδυνηρή προοπτική της καταστροφής της Ελλάδος και του Ελληνικού Έθνους με την ψήφιση του παρόντος νομοσχέδιου.Αν ο κύριος Λοβέρδος ζητάει Γουδή και προτρέπει τον ελληνικό λαό σε λύσεις τύπου Γουδή για την αλλαγή νομίσματος, χωρίς βέβαια να ακουστεί κιχ στην αίθουσα αυτή από κανέναν, τι θα πρέπει αν ζητήσουμε εμείς συγκριτικά όταν με το παρόν νομοσχέδιο επιχειρείται η οδυνηρή αλλαγή όχι νομίσματος αλλά ενός ολοκλήρου λαού;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...