Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Διαλύουν την Πατρίδα και γελάνε! Αλέξης Μητρόπουλος: Ακραία και η αντικοινωνική η συμφωνία που φέρνει η κυβέρνηση VIDEO

Μπορεί οι συριζαίοι να προσπαθούν να κρύφτουν «πίσω από το δάκτυλό τους», μιλώντας για μία συμφωνία που «δεν είναι μνημόνιο», την ώρα που εξαπολύουν 8 δισ. μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, όμως η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί. Την ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας, όταν θα φτάσουν στους Έλληνες τα εκκαθαριστικά της εφορίας και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ, σκέφτηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Σύριζα, Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος ήταν εξόχως αποκαλυπτικός στην εκπομπή του Χατζηνικολάου.

Μιλώντας για την επικείμενη υπογραφή του μνημονίου, ο Μητρόπουλος την χαρακτήρισε «ακραία και αντικοινωνική», σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να αντέξει η κοινωνία και οι επαγγελματίες μία νέα φοροεπιδρομή. Έκλεισε μάλιστα την παρέμβασή του λέγοντας ότι αυτά τα μέτρα «δεν ψηφίζονται».
Αντιπρόεδρε, τα μέτρα θα ψηφιστούν από τα λιγούρια της εξουσίας και τους περιχαρείς καβαλάρηδες των ελικοπτέρων, μόνο και μόνο για να διατηρήσουν το χέρι τους μέσα στο μέλι της εξουσίας. Θα τα ψηφίσουν και θα πουν και ένα τραγούδι… επαναστατικό. Τελικά, αντί να βαράει ο Σύριζα τα νταούλια και να χορεύουν οι τοκογλύφοι, οι «εταίροι» παίζουν την κατιούσα και οι ταβάριτς συριζόφσκι χορεύουν από την Αθήνα ως το… Λένινγκραντ!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει την μνημονιακή συμφωνία υποταγής του ΣΥΡΙΖΑ, που χτυπά ανελέητα τους Έλληνες πολίτες, μηδενίζει τις προοπτικές παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και μετατρέπει την Ελλάδα σε αποικία χρέους και οικονομικό προτεκτοράτο χωρίς εθνική κυριαρχία".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...