Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

“ΒΟΜΒΑ” ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΡΑΕΙ “ΚΑΝΟΝΙ” ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ SKODA! MΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ; ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ;

ΕΣΚΑΣΕ “ΒΟΜΒΑ” μεγατόνων! Διαδίδεται ότι ο επιχειρηματίας και βασικός προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου, Χρήστος Πανόπουλος βαράει “ΚΑΝΟΝΙ” και πουλάει τη Skoda!!! (ΦΩΤΟ)
 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις οποίες το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” από το μεσημέρι προσπαθεί να διασταυρώσει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης και ένας από τους πιο υγιείς επιχειρηματίες, Χρήστος Πανόπουλος, φέρεται να ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι σταματάει την αντιπροσωπεία της Skoda στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το επόμενο τριήμερο πρόκειται να ανακοινώσει εάν και πόσες απολύσεις θα γίνουν, όπως και πως θα διευθετηθεί το θέμα με τις παραγγελίες αυτοκινήτων και αν τυχόν υπάρξει ομαλή μετάβαση και αν παραχωρήσει τα δικαιώματα του Γενικού Αντιπροσώπου στην Ελλάδα σε άλλο επιχειρηματία.

Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” προσπαθεί να διασταυρώσει αν επίσης ισχύει και η πληροφορία ότι ο κ.Πανόπουλος φέρεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη από το εγχώριο επιχειρηματικό χώρο.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εείναι Έλληνας επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρίας ΒΙΑΜΑΡ, εταιρείας που ιδρύθηκε το 1978 και από το 1979 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων της εταιρείας Skoda στην Ελλάδα, ενώ παλαιότερα ήταν αντιπρόσωπος της FIAT στην Eλλάδα, επιχείρηση που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του .

Τα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ βρίσκονται στην Αθήνα.
makelio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...