Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

O Economist της διεθνούς πλουτοκρατίας προειδοποιεί: “Η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει”!

Το Economist είναι αγγλόφωνο εβδομαδιαίο περιοδικό, με εξειδίκευση στις οικονομικές αναλύσεις. Κατά το ήμισυ ανήκει στον όμιλο των Financial Times και κατά το άλλο ήμισυ στον Βαρόνο Rothschild. Μπορούμε, λοιπόν, ευκόλως να συμπεράνουμε το πρίσμα μέσα από το οποίο παρατηρεί τις διεθνείς εξελίξεις και ιδίως τα οικονομικά, στα οποία και όπως είπαμε ειδικεύεται.
Στο παρόν τεύχος, το εν λόγω περιοδικό – φερέφωνο της πλουτοκρατίας, κάνει μία βαρυσήμαντη παρέμβαση στα της
διαπραγμάτευσης. Συγκεκριμένα τονίζει την αναγκαιότητα σύναψης «συμφωνίας», ώστε να «μην επέλθει αστάθεια στην Ελλάδα». Αυτός είναι ο τίτλος μέσα από τον οποίο γίνεται η προπαγάνδα για χάρη των Rothschild και των υπόλοιπων εντολέων της καταστροφής και της υποταγής.
Κοιτώντας ενδελεχώς την ανάλυση τίθεται ο «μπαμπούλας» του GRexit ως το φόβητρο, ενώπιον του οποίου αμφότερες οι διαπραγματευόμενες πλευρές οφείλουν να υποχωρήσουν και να υπογράψουν το νέο απεχθές μνημόνιο. Τι λέει, όμως, ο Economist για τις συνέπειες ενός GRexit; Ας παραθέσουμε το σχετικό απόσπασμα:
«Η αλήθεια είναι πως η χώρα θα απαλλαγεί κατ΄αυτόν τον τρόπο από χρέη ύψους 317 δισ. ευρώ που αναλογούν περίπου στο 180% του ΑΕΠ, αλλά το κέρδος για τους Έλληνες θα είναι μικρότερο από ό,τι υπολογίζεται… Θεωρητικά, έχοντας ως νόμισμα την δραχμή και την δική της κεντρική τράπεζα, η Ελλάδα θα μπορούσε να προχωρήσει σε υποτίμησεις και να κερδίσει σε ανταγωνιστικότητα.»


Ως εδώ δεν γίνεται αντιληπτό το ποιο θα είναι ακριβώς το «κόστος», αλλά παρακάτω υπάρχει επακριβής διευκρίνιση: «Η πολιτική θα έχει καταρρακωθεί. Η ριζοσπαστική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των αγορών και των επιχειρήσεων. Η νεο-φασιστική Χρυσή Αυγή που συγκεντρώνει το 12% των ψήφων, θα θριαμβεύσει.»

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο οι εγχώριοι λακέδες της πλουτοκρατίας, όσο και οι διάφορες σιωνιστικές οργανώσεις, έχουν εδώ και καιρό προχωρήσει στην σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου. Θέλουν να διατηρήσουν δέσμια την Ελλάδα στα μνημόνια και η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπόδιο στα αντεθνικά σχέδιά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...