Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Βίντεο: H άλωση της πόλης Αριά στη Συρία από τoυς τζιχαντιστές - Ομαδικοί αποκεφαλισμοί Σύρων στρατιωτών

ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Συνεχίζονται αμείωτες οι θηριωδίες των τζιχαντιστών. Ενωμένες όλες οι εξτρεμιστικές ισλαμιστικές ομάδες επιτέθηκαν εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων στην πόλη Αριά και αποκεφάλισαν όσους βρέθηκαν ανυπεράσπιστοι στο δρόμο τους. Οι εικόνες και τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι πολύ σκληρά και ξεπερνούν ακόμη και τη φαντασία ενός διεστραμμένου νου.


Οι τζιχαντιστές του Στρατού Αλ Φατίχ κατέλαβαν πριν λίγες ημέρες την πόλη Αριά , την τελευταία πόλη της επαρχίας Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία που κρατούσε ακόμα η κυβέρνηση.

Η πόλη έπεσε μετά από πολύωρη επίθεση. Οι κυβερνητικές δυνάμεις την εγκατέλειψαν και οι δυνάμεις του Στρατού Αλ Φατίχ, στον οποίο κεντρικό ρόλο έχει η Αλ Νούσρα, δηλαδή η Αλ Κάιντα στη Συρία, πήραν την πόλη.

Η κατάληψη της επαρχίας Ιντλίμπ ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου, όταν οι τζιχαντιστές κατέλαβαν την πόλη Ιντλίμπ, την πρωτεύουσα της επαρχίας. Στις 26 Απριλίου οι ίδιοι τζιχαντιστές κατέλαβαν την πόλη Τζισρ Αλ Σουγκούρ και δύο σημαντικές στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή. Στις 28 Μαΐου έπεσε και η Αριά.

Την Αριά υπερασπίζονταν επίλεκτες δυνάμεις της κυβέρνησης, όπως του διοικητή Σουχέιλ «Τίγρη» Χασάν (Suheil “The Tiger” Hassan), με την ελπίδα ότι θα εμπόδιζαν την ολοκληρωτική κατάληψη της επαρχίας Ιντλίμπ.

Οι συριακές δυνάμεις εγκατέλειψαν τα σημεία ελέγχου και άλλες αμυντικές θέσεις, το στρατηγικό χωριό στα περίχωρα της Αριά, το Καφρ Νατζντ καταλήφθηκε και οι τζιχαντιστές εισήλθαν στη βόρεια και ανατολική Αριά. Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες μάχης και οι κυβερνητικοί εγκατέλειψαν την πόλη.

Στα βίντεο που ακολουθούν βλέπετε τους τζιχαντιστές να χρησιμοποιούν αντιαρματικά βλήματα και αμερικανικό εξοπλισμό για να καταστρέψουν κυβερνητικά τεθωρακισμένα, ενώ υποχωρούν, στη γέφυρα Ματαράμ.

Θα δείτε ακόμη τις δυνάμεις των τζιχαντιστών με άρματα μάχης να επιτίθενται στην Αριά ενώ εκτέλεσαν όσους κυβερνητικούς στρατιώτες έπεσαν στα χέρια τους.

Φιλοτζιχαντιστής δημοσιογράφος καταγράφει τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των τζιχαντιστών σε κεντρική πλατεία της Αριά, μετά την κατάληψη της πόλης.

Δείτε τις σκληρές εικόνες από τις φυλετικές εκκαθαρίσεις των τζιχαντιστών της ISIS:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...