Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν δόθηκε παράταση στο πρόγραμμα από το Eurogroup - Τέρμα οι πληρωμές στους δανειστές! - "Πιστόλι" 285 δισ. ευρώ από την Αθήνα

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ Π.ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ-Γ.ΝΤΑΙΣΕΝΜΠΛΟΥΜ
Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η δραματική συνεδρίαση του Eurogroup το οποίο έλαβε την ανμενόμενη απόφαση περί μη παράτασης του προγράμματος της δανειακής σύμβασης από την 1η Ιουλίου και μετά.
 Ως συνέπεια της απόφασης σταματοούν από την κυβέρνηση όλες οι πληρωμές δανείων στο ΔΝΤ και στους Ευρωπαίους δανειστές. Υπολογίοζονται σε 7,5 δισ. ευρώ μέχρι τις 20 Αυγύστου και συνολικά κάπου 285 δισ. ευρω!


Οτι χρήμα υπάρχει εντός Ελλάδος θα διατεθεί στις εσωτερικές ανάγκες!

Οπως είχε διαφανεί από νωρίς επικράτησαν οι "σκληροί", και οι υπουργοί Οικονομικών είπαν όχι στην παράταση του ελληνικού προγράμματος που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε από τους ομολόγους του παράταση ενός μήνα μετά το δημοψήφισμα.


Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου Ντάισελμπλουμ, Μοσκοβισί και χωριστά του Γιάνη Βαρουφάκη. Ενώ αρχικά φάνηκε ότι ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, τελικά  πρόκειται για μικρή διακοπή στο Eurogroup για να συνεχίσει χωρίς την Ελλάδα! Αυτή την ώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης συνομιλεί με ΕΚΤ και η Λαγκάρντ με Σόιμπλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...