Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΝΕΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΕΠΕΙΔΗ “ΤΑΠΩΣΕ” ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ “ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ” ΤΗΣ ΤτΕ-ΣΤΟ ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ “ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ”

Ξύπνησαν οι συνήθεις Γερμανοτσολιάδες και ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ποιοι; Οι κουκουλοφόροι:  ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα. Και καλά του έκανε του δοτού ταγματασφαλίτη.


Η απόφαση της κ. Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει ως «απαράδεκτη» την Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής 2014-2015 της ΤτΕ καθώς και τα όσα ανέφερε για τον διοικητή της ΤτΕ προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ειδικότερα ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά και πρωτοφανή επίθεση της κ. Κωνσταντοπούλου κατά του κ. Στουρνάρα, καλώντας τον πρωθυπουργό να σταματήσει να ανέχεται παρόμοια συμπεριφορά. Στο παιχνίδι της χυδαιολογίας και όσα γιουσουφάκια της παραδημοσιογραφίας, θίγονται επειδή σιγά σιγά τους κόβεται ο κρατικός παράς για να φτιάχνουν βίλες και να αγοράζουν ναρκωτικά(ληγμένα)και ακριβά αυτοκίνητα. Κάτι γελοίες πένες του συναφιού που την εποχή της συγκυβέρνησης έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Την Κωνσταντοπουλου, δεν την ξέρουμε τι άνθρωπος ειναι. Εμείς βλέπουμε ότι υπάρχουν θέματα που τα προχωράει γι αυτό και δεν είναι δυνατόν να μην την στηρίξουμε δημοσιογραφικά. Εαν κάνει λάθος(όπως με τον αστυνομικό στη Βουλή) θα την κράξουμε. Αλλά το να προχωράς θέματα όπως Siemens, αποζημιώσεις, δημόσιο χρέος, είναι ένα ζήτημα μπρος στους ταγματασφαλίτες που μας έχουν ζώσει από παντού.

ΝΩΡΙΤΕΡΑΓια αντιθεσμική συμπεριφορά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορώντας ευθέως τον Γιάννη Στουρνάρα, ότι δεν ενεργεί προς το συμφέρον ούτε της Ελλάδας, ούτε της Δημοκρατίας, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επέστρεψε ως «απαράδεκτη» την Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής 2014-2015 του διοικητή της ΤτΕ, υποστηρίζοντας πως «η Βουλή δεν δέχεται στικάκια», καθώς η έκθεση παραδόθηκε σε ηλεκτρονική μορφή το πρωί της Τετάρτης.

«Χωρίς καμία προειδοποίηση ή ενημέρωση προς της Βουλή, σήμερα στις 10.40 σπεύδει στα κλεφτά να αποστείλει ένα διαβιβαστικό στα γρήγορα, για να παρέμβει απαραδέκτως στη διαδικασία αυτή. Την Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής 2014-2015. Και προβαίνει σε σειρά από κρίσεις και διατυπώσεις που αναντίρρητα επηρεάζουν αυτά που τεκταίνονται» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής.

Η πρόεδρος της Βουλής είπε επίσης ότι το γεγονός αυτό, για το οποίο ενημερώθηκε από έδρας, είναι «δηλωτικό του πως τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιοι μηχανισμοί, τα ίδια συμφέροντα από διαφορετικές θέσεις εναλλασσόμενα σε διαφορετικές θέσεις και τεχνοκρατικής δεσποτείας η επιδιώκουν να παραβιάσουν το δικαίωμα του λαού στην διαφάνεια και να επηρεάζουν τις εξελίξεις».

«Ο κ. Στουρνάρας έχει συμπράξει με την μνημονιακή πολιτική και έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις του ως διοικητής της ΤτΕ» συμπλήρωσε ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ περί κινδύνου «ανεπανόρθωτης βλάβης στην οικονομία από την έλλειψη ρευστότητας» κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο του 2014.

Η πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε επίσης στην άρνηση του κ. Στουρνάρα να αποστείλει στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, στοιχεία από την κίνηση των λογαριασμών στην ΤτΕ, μέσω των οποίων διακινούνται τα ποσά των δανειακών συμβάσεων που έχουν συναφθεί ανάμεσα στη χώρα μας και τους διεθνείς πιστωτές, κάνοντας λόγο για «χρήματα που φέρονται να δόθηκαν στην Ελλάδα».


«Απαντώντας στο αίτημα μας με επιστολή του στις 27/5/2015, αναφέρει ότι μας χορηγεί αυτά που είναι δημοσιευμένα στο ίντερνετ. Απαντάει ότι μας χορηγεί αυτά τα οποία και από αλλού μπορούμε να βρούμε. Και απαντάει ότι η κίνηση των λογαριασμών καλύπτεται από το απόρρητο των τραπεζικών καταθέσεων βάσει προεδρικού διατάγματος 1059/71 του 1971, που θυμίζω ότι είχαμε Χούντα» ήταν το αιχμηρό σχόλιο της κ. Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...