Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Το δεκανίκι του Σαμαρά που λέγεται ΚΚΕ απειλεί ότι θα είναι «μέσα στα εκλογικά τμήματα»

Προφανώς για να διαφυλάξει το "ΝΑΙ"
Θρασύδειλοι, αρχιψεύτες, αισχροί «νταβατζήδες» των εργαζομένων, «μαντρόσκυλα» του συστήματος και ανάλογα με τον καιρό, από προστάτες του Κοινοβουλίου μετατρέπονται σε αρνητές του. Πάντοτε, όμως, εκ του ασφαλούς ως γνήσια τέκνα του καθεστώτος, αφού «με λένε Ριζο(σπάστη;) και όπως θέλω τα γυρίζω». Ένα νέο κρούσμα όλων αυτών των συμπτωμάτων του ΚΚΕ αποτέλεσε και ο διάλογος που είχε ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νυν σταλινίσκος του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με τον πρώην κομματικό του υφιστάμενο στην ΚΝΕ και νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Υποστηρίζοντας ο Τσίπρας ότι την Κυριακή του δημοψηφίσματος ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ «θα ψηφίσουμε το ίδιο ψηφοδέλτιο» ακολούθησε η εξής στιχομυθία:
Δ. Κουτσούμπας: «Κάνετε μεγάλο λάθος».
Αλ. Τσίπρας: « Δε θα ψηφίσετε;»
Δ. Κουτσούμπας:  «Κάνετε μεγάλο λάθος. Θα ψηφίσουμε αυτό που σας προτείνουμε απόψε να γίνει ζήτημα στη Βουλή και θα είμαστε και έξω από τα εκλογικά τμήματα και μέσα στα εκλογικά τμήματα. Εσείς δεν ξέρω πού θα είστε την άλλη Δευτέρα».
Αυτό το «θα είμαστε και έξω από τα εκλογικά τμήματα και μέσα στα εκλογικά τμήματα» τι ακριβώς σημαίνει; Μήπως ότι τα ΚΝΑΤ του ΚΚΕ θα αναλάβουν «δράση»; Και αν ναι, με ποιον τρόπο; Ιδιαιτέρως μέσα στα εκλογικά τμήματα, τι προτίθενται να κάνουν οι τραμπούκοι του ΚΚΕ; Να αναβιώσουν τις «εκλογικές» διαδικασίες που λάμβαναν χώρα στο παρελθόν επί Στάλιν, Χότζα και Τσαουσέσκου;
Και τελικά, με την αλλοπρόσαλλη δική τους πρόταση, πού ακριβώς σκοπεύουν; Είναι γνωστό ότι στο ΚΚΕ μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, όσο θέλουν και όπου θέλουν. Μπορούν να «απειλούν» και να «αμφισβητούν» τα πάντα, μέχρι και στην (λεκτική) κατάργηση της εκλογικής διαδικασίας να φτάσουν. Έτσι κι αλλιώς, είναι γνωστοί πολιτικοί απατεώνες που δεν πιστεύουν σε καμία επανάσταση, έστω και κομμουνιστικού τύπου.
Απλώς, έχουν ένα κομματικό μαγαζάκι, το οποίο πρέπει να συντηρήσουν για τους δικούς τους βιοποριστικούς και πολιτικάντικους λόγους. Αποτελούν ένα χρήσιμο εξάρτημα του καπιταλισμού και ως τέτοιοι λειτουργούν, ως στυλοβάτες του δηλαδή.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...