Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Σαμαράς-Ποτάμι: Με την βία στην εξουσία
 «Οι Έλληνες οφείλουν να ξυπνήσουν έστω και βίαια και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να διώξουν τους δολοφόνους της πατρίδας, να επιλέξουν άξιους ηγέτες, να αποκτήσουν ένα νέο αφήγημα για την Ελλάδα που αξίζει μια ακόμη ευκαιρία». Αυτό είναι το όραμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την Ελλάδα, όπως το περιγράφει σαφέστατα η ιστοσελίδα antinews της ομάδας που κηδεμονεύει τον αρχηγό της.  


Ο Αντώνης πρέπει να ξαναπάρει την εξουσία, ακόμη και με την βία. Ακόμη και από την μόλις εκλεγμένη κυβέρνηση. Ακόμη και αν χρειαστεί να κατεβάσουν διαδηλωτές επιστρατευμένους από την Κομισιόν. Η χώρα πρέπει να πάει σε νέες εκλογές για να εκλέξει «με βία και νοθεία» τους δωσίλογους υπαλλήλους των τοκογλύφων. Αυτή είναι η αντίληψη της ηγετικής ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την δημοκρατία και τους πολιτικούς θεσμούς.

Μα ούτε κι αυτήν την ωμή πρόκληση, την «αναγκαιότητα» ενός εμφυλίου μπορεί να υποστηρίξει με παρρησία η συμμορία των θρασύδειλων που καθορίζει τις πολιτικές της ΝΔ. Το άρθρο αναρτήθηκε την Παρασκευή 19 / 6 και ο τίτλος όσο και η φράση που αναφέρεται στην βίαια κατάληψη της εξουσίας αφαιρέθηκαν στο μεταξύ. Και αν ο τίτλος άλλαξε, η πρόθεση της Συγγρού είναι πλέον ομολογημένη: Εξουσία ακόμη και με την βία. Αυτή είναι η εμμονή του Σαμαρά. Αυτού, να το θυμόμαστε, που έστειλε στην φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους γιατί του κόβουν ψήφους, αυτού που με τα διαγγέλματα και εν συνεχεία με την σιωπή του, προέτρεψε και επιβράβευσε τις άνανδρες δολοφονίες των συναγωνιστών μας Φουντούλη και Καπελώνη. 

Μέμφεται το άρθρο τις γενιές «που βρίσκονται από τα 20 μέχρι τα 50 περίπου» γιατί «δεν έζησαν τη φτώχεια τη μεγάλη. Δεν βίωσαν (όχι όλοι βεβαίως) μια κατάσταση σαν κι αυτή που βλέπει κανείς όταν πάει σήμερα στην Αλβανία, τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία». Συστηματικά όμως διαφεύγει από τους υπερασπιστές των μνημονίων και της υποταγής στην κυβέρνηση του Βερολίνου και τους σπόνσορές της πως, αν δεν γίναμε βαλκάνιοι, δεν το οφείλουμε σε αυτούς που το έσκασαν στην Μέση Ανατολή, την Νότιο Αφρική, το Παρίσι ή την Σουηδία, αλλά σε κάποια παιδιά, σαν τα σημερινά «παιδιά με τα μαύρα» που έμειναν και πολέμησαν για την Πατρίδα τους. Πολέμησαν και πολλοί, ανάμεσά τους και ανήλικα παιδιά, σκοτώθηκαν από αυτούς που οι ηγεσίες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προσκυνούν και υιοθετούν ως ιδεολογικούς τους μέντορες: Ο «εθνάρχης» Καραμανλής τους νομιμοποίησε παρά την σαφέστατα εκπεφρασμένη πολιτική δέσμευσή τους να καταλύσουν το Σύνταγμα και την Δημοκρατία. Ο «κουρασμένος της Ραφήνας» προσκύνησε την Μακρόνησο. Η Φάνη Πετραλιά την Ρόζα Λούξεμπουργκ. Και ο Αντώνης Σαμαράς πήρε συμβούλους του τον Λαζαρίδη και την υπόλοιπη παλιοπαρέα των Ρηγάδων. 

Θέλει περισσό θράσος να κατηγορεί το νεοδημοκρατικό φερέφωνο τον ελληνικό λαό γιατί «Οι Έλληνες των τελευταίων 40-50 ετών ήταν ένας λαός που πέρασε μια χαρά. Με το μαύρο του το χρήμα, με τα κονδύλια της ΕΕ, με τα θαλασσοδάνεια, με το βόλεμα στο Δημόσιο, με τους άθλιους πολιτικούς και τους ακόμη πιο άθλιους ψηφοφόρους και κυρίως με την ένδεια πολιτισμού, μυαλού, οράματος». 

Ποιοι έβαλαν την χώρα στην ΕΕ, διαχειρίστηκαν τα κονδύλια, ξεθεμελίωσαν την αγροτική οικονομία και έμαθαν τον λαό στα δάνεια και το βόλεμα, όχι μόνον δεν το λένε, αλλά ρίχνουν το φταίξιμο στους «άθλιους ψηφοφόρους». 

Προφανώς εκεί στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βρίσκονται σε άρνηση και χρειάζονται ομαδική ψυχοθεραπεία. Η ΝΔ είναι παντελώς απρόθυμη να μάθει από τα παθήματα που προκάλεσαν οι ηγεσίες της στους Έλληνες, και είναι ανόητο να πιστεύει κανείς ότι μπορεί ή πρόκειται να αλλάξει, όποιος κι αν αναλάβει την αρχηγία της. 

Μα σε ποιο κοινό απευθύνεται, και ποιοι επιτέλους ψηφίζουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των γελοίων και θρασύτατων παπαγάλων της Μέρκελ, αναρωτιέται κανείς. Η απάντηση είναι αποστομωτική και την δίνουν οι ίδιοι:

“ Άντε να πεις στον πιτσιρικά που πίνει φραπουτσίνο με το χαρτζιλίκι του παππού ότι χρεοκοπία σημαίνει πως θα πίνει… ελληνικό ή φραπέ.

Άντε να πεις σε κάποιον που έχει πενήντα πουκάμισα και 20 ζευγάρια παπούτσια ότι δεν θα μπορεί να αγοράσει άλλα. Άντε να πεις στη θείτσα της Κηφισιάς ή του Κολωνακίου ότι το κρασί θα είναι… ξινό και ο ταραμάς μαύρος”. 

Μάλιστα. Σε αυτούς απευθύνεται η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η, όπως το έθεσε σχολιαστής, «Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, με ROLEX στα χέρια με GUCCI στους ώμους….».

Ποιες λογικές εξυπηρετούν επομένως οι μνημονιακοί; Την απάντηση και σε αυτό το ερώτημα, την δίνουν οι ίδιοι οι μνημονιακοί. Απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι οπαδοί του από την Κοζάνη. Σε ερώτηση δημοσιογράφου που τόλμησε να θέσει στον πρώην Πρωθυπουργό, πρωθυπουργικό γιο και εγγονό, τα πρακτικά προβλήματα των Ελλήνων, ο ίδιος και οι υποστηρικτές του απάντησαν με επιθετικό ύφος. «Πρόσεξε πως μιλάς» και «εσύ είχες θέρμανση».

Θα παρακάμψω την νταβατζιλίδικη απειλή του ΠΑΣΟΚου με το ανοιχτό πράσινο πουκάμισο και την χρυσή καδένα, και θα σταθώ στην φράση που συμπυκνώνει την ΠΑΣΟΚική σκέψη με την οποία εκμαυλίστηκε μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων:  «Αφού εσύ είχες θέρμανση, τι σε κόφτει;» Όλοι οι άλλοι μπορούν να κρυώνουν, να πεινάνε, να δυστυχούν. Εσύ, άρπαξε να φας και κλέψε νάχεις. Αυτοί είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που κυβέρνησαν την χώρα , την έσυραν στα νύχια του ΔΝΤ και των τοκογλύφων, και έχουν το θράσος να θέλουν να ξανακυβερνήσουν για να την ξανασώσουν.

Στους πρασινοφρουρούς και τον παρανοϊκό ορυμαγδό της Συγγρού, προτέθηκε και ο εσμός του Ποταμιού που μάχεται λυσσαλέα για τα μεγάλα συμφέροντα που το στηρίζουν. Ο στενός συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, Λεωνίδας Καστανάς, Υπεύθυνος του Τομέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γράφει στον λογαριασμό του στο Facebook: «Το πρόβλημα δεν είναι αν θα υπογραφεί οποιαδήποτε φορομπηχτική συμφωνία. Το πρόβλημα είναι αυτή η κυβέρνηση αυτών των ανθρώπων. Αν δεν φύγει δεν υπάρχει λύση. Και για να φύγει θέλει πολιτική κρίση. Συνεπώς καλύτερα να μη συμφωνήσει. Την εκδοχή αντιδημοκρατικής εκτροπής να την έχουμε στα υπόψη (…) Η μόνη μας ελπίδα είναι οι έξω. Καθαρές κουβέντες». 

Αυτοί είναι οι νέοι τιμητές της Δημοκρατίας, αυτός είναι ο σεβασμός τους στην λαϊκή εντολή, να ποιες εγκληματικές συμμορίες απεργάζονται την ανατροπή του πολιτεύματος και την επιβολή με το έτσι θέλω των συμφερόντων που εξυπηρετούν.

Κορυφαίος όμως όλων των άθλιων και επικίνδυνων πολιτικάντηδων που κατασπάραξαν και λιγουρεύονται ως το μεδούλι την Ελλάδα, δεν μπορεί παρά να είναι το σύμβολο της πολιτείας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που η κομματοκρατία εξέλεξε: O Προκόπης Παυλόπουλος, σε εξομολόγησή του στην εφημερίδα Real News της Κυριακής είπε το χαρακτηριστικότερο και πλέον επονείδιστο όλων. 

«Δεν θα ανεχθώ να είμαι Πρόεδρος σε μια χώρα εκτός ευρώ». 

Ναι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αισθάνεται την τιμή να βρίσκεται στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα της Ελλάδας. Στο ερώτημα «Ελλάδα ή ευρώ», ο Πρόεδρος της Ελλάδας απαντά ευρώ. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν και αυτοί που τον τιμούν. 


Η φράση «Εναντίον Όλων» που έχει καταγραφεί ως ένα από τα κυριότερα συνθήματα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, μπορεί να ξενίζει ορισμένους, από καθωσπρεπισμό ή δειλία. Όταν όμως οι πολιτικοί αντίπαλοί σου είναι ένα κόμμα προδοτών και δωσίλογων που θέλει να πάρει την εξουσία με την βία, ένα κόμμα «παρτάκηδων» και ένας αρχηγός κράτους που αρνείται την πατρίδα για τα αργύρια, τότε, απέναντι στους στυγνούς δολοφόνους του Λαού μας, το ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι η μόνη αποτελεσματική επιλογή.  
Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...