Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Ειλικρίνεια από Μηλιό: Αν δεν λέγαμε προεκλογικά ψέμματα θα ήμασταν τρίτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση!

Ενώ βρισκόμαστε στο παρά πέντε της μνημονιακής συμφωνίας, ο επικεφαλής των… ριγμένων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός και το «Κόκκινο Δίκτυό» του, διοργάνωσαν μια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύγκρουση τώρα με τους δανειστές».

Ο Μηλιός, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πάτησε «σε δύο βάρκες» και όπως είπε έπρεπε να προληφθεί η φυγή καταθέσεων από τις τράπεζες, με όριο αναλήψεων στα 300 ευρώ. Επίσης, πρότεινε τον… εκβιασμό των «δανειστών» με καθυστέρηση καταβολής των δόσεων και επισήμανε ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν στελεχώθηκε από το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή από την αφεντιά του…) και οι προεκλογικές επεξεργασίες του «μπήκαν στο περιθώριο» και «πέρασαν μπροστά άλλες».
Τέλος, κι αυτό έχει σημασία, άσκησε κριτική στον Βαρουφάκη, που είχε πει ότι το πρόγραμμα (Μνημόνιο) είναι κατά 70% αποδεκτό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει προεκλογικά για το 70% ίσως να ήταν τρίτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Προφανώς, γι’ αυτό όλοι οι παράγοντες του κατεστημένου –ντόπιοι και ξένοι- ανέχτηκαν τα παραμύθια του και το εμπόριο ελπίδας που έκανε: για να μην είναι δεύτερο κόμμα (αξιωματική αντιπολίτευση…) η Χρυσή Αυγή. Δεν πειράζει, υπάρχει και επόμενη φορά. Ίσως, πολύ πιο σύντομα απ’ ότι περιμένουμε…

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...