Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Ετοιμάζεται πραξικόπημα και εγκατάσταση "μαύρης" κυβέρνησης - Συναντήσεις Α.Σαμαρά με Κ.Σημίτη και Λ.Παπαδήμο

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ
Σχέδιο αποσταθεροποίησης κατ'αρχήν και εν συνεχεία βίαιης ανατροπής της κυβέρνησης με επεισόδια και εσωτερική αναταραχή απεργάζονται τα τρία μνημονιακά κόμματα ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ με τελικό στόχο της εγκατάσταση νέας "μαύρης" κυβέρνησης, της δεύτερης μετά την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Φαίνεται ότι η χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η έφοδος που διενήργησαν στο προαύλιο της Βουλής ήταν απλά το πρελούδιο των οσων έρχονται.Διαθέτοντας άφθονο χρήμα, όπως και οι οργανωτές της ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας πριν από 1,5 χρόνο με τα γεγονότα στην πλατεία Μέϊντάν του Κιέβου και βέβαια την ευλογία των κέντρων των Βρυξελλών, του Βρολίνου και ίσως και της Ουάσιγκτον και με δεδομένο ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας ελέγχονται απόλυτα από την αντιπολίτευση, έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα ανατριχιαστικό σχέδιο.

Σε πολιτικό επιπεδο, το σχέδιο προβλέπει την συνεργασία όλων των παραγόντων που ευθύνονται για την πολιτική παρακμή της χώρας: Π.χ. σήμερα μια πολύ περίεργη χρονικά συνάντηση είχαν δύο πρώην πρωθυπουργοί ο πρόεδρος της ΝΔ Α.Σαμαράς και ο Κώστας Σημίτης στο πατρικό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μουρούζη.

Οι δύο άντρες συνομίλησαν για περίπου μία ώρα. Τι διαμείφθηκε είναι άγνωστο, αλλά ορισμένα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι κανείς παρών για να τα υποθέσει!

Ακομα πιο περίεργο είναι το ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Α.Σαμαράς θα συναντηθεί και με τον πρώην πρωθυπουργό της ομώνυμης "μαύρης" και πραξικοπηματικής κυβέρνησης - όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας την έχει αποκαλέσει - με τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο.

Την "ευλογία" τους στο σχέδιο έχουν δώσει κορυφαίοι τραπεζίτες και επιχειρηματίες-εφοπλιστές που στηρίζουν την όλη προσπάθεια.

Οι δυνάμεις του μνημονίου οργανώνονται για ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας, για όποιον δεν έχει καταλάβει. Και όλα αυτά πέντε μήνες μετά τις εκλογές.

Σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει στους πιστωτές και δεν υπάρξει συμφωνία το σχέδιο περιλαμβάνει εφόδους "ευρω-οπαδών" σε δημόσια κτίρια και καταλήψεις δημοσίων υπηρεσιών και γενικότερη πρόκληση χάους, χωρίς η κυβέρνηση να μπορεί να αντιδράσει ουσιαστικά, αφού τα Σώματα Ασφαλείας ελέγχονται 100% από την αντιπολίτευση. Και βέβαια και τα ΜΜΕ...

Η ανάθεση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ.Πανούση της ευθύνης της ΕΥΠ, δεν έγινε τυχαία. Υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για συνωμοτικές επαφές ανωτάτων Και ανωτέρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ με βουλευτές της ΝΔ και πρώην υπουργούς...

Και κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό: Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν φέρεται να έχει εκφράσει την ανησυχία του στον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, έχοντας "άριστη ενημέρωση" για το τι σχεδιάζεται. "Να προσέχεις" του είπε, ενώ ο ίδιος ο Α.Τσίπρας δεν φαίνεται να έχει καταλάβει την έκταση του προβλήματος. Κάπως έτσι η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από την χθεσινή έφοδο στην Βουλή...
defenceent

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...