Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Ο Καμμένος θα μετονομάσει τα στρατόπεδα σε “Άρη Βελουχιώτη”, “Στέφανου Σαράφη” και “Χαρίλαου Φλωράκη”!

Η πρώτη πράξη στην οποία προέβησαν οι αριστεροί που εξελέγησαν δήμαρχοι στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, ήταν η μετονομασία οδών. Έτσι, εμφανίστηκαν οδοί «Άρη Βελουχιώτη», «Στέφανου Σαράφη» και λοιπών κομμουνιστοσυμμοριτών, που σήκωσαν τα όπλα κατά της πατρίδας, για να την τεμαχίσουν και να διαμοιράσουν τα ιμάτιά της στους Βουλγάρους, Γιουγκοσλάβους και Αλβανούς συντρόφους.
Τώρα, με την «πρώτη φορά αριστερά», έρχονται και μετονομασίες στρατοπέδων από τον ψεκασμένο ελαφροδεξιό συνοδοιπόρο των αμερικανοκομμουνιστών, υπουργοπάνο Καμμένο, προφανώς σε «Άρη Βελουχιώτη», «Στέφανου Σαράφη», «Χαρίλαου Φλωράκη», κ.τ.λ.

Ιδού η προαναγγελία από καμμενοπαπαγάλο: «Έρχονται μετονομασίες στρατοπέδων. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΥΠΕΘΑ υπάρχει η σκέψη στρατόπεδα που έχουν ονόματα “ιστορικά αμφιλεγόμενα” να “ξαναβαφτισθούν”.
Η σχετική λίστα έχει συνταχθεί και μένει να αποφασιστεί σε υψηλό επίπεδο αν θα προχωρήσει η σχετική πρόταση. Τι σημαίνει “ιστορικά αμφιλεγόμενα” ονόματα;. Προφανώς εννοούν πρόσωπα τα οποία μπορεί στην διάρκεια της καριέρας τους στο στράτευμα να είχαν και καλές αλλά και κακές περιόδους. Οι οποίες ταυτίζονται με δύσκολες και σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας…».
Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν τα… πατριωτάκια, οι ψηφοφόροι του!
(ΥΓ): Ποια μπορεί να είναι τα «ιστορικά αμφιλεγόμενα» ονόματα που θα αλλάξουν; Προφανώς, όσων αγωνίστηκαν κατά του σλαβοκομμουνισμού!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...