Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Το προδοτικό ΚΚΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ πως είναι ουρά της ψοφοδεξιάς - ΒΙΝΤΕΟ

Η χθεσινή στάση του ΚΚΕ στην Βουλή για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά τον προδοτικό του και αποπροσανατολιστικό του ρόλο ως τσιράκι του κεφαλαίου.
Το "επαναστατικό" και "δημοκρατικό" ΚΚΕ με τις επιχειρήσεις, τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων και την εκποίηση περιουσίας του λαού με την πώληση της ραδιοσυχνότητας του 902 έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στην προδοτική του ιστορία.

Συντάχθηκε με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, τα κόμματα του νταβατζήδων καταψηφίζοντας την πρόταση για δημοψήφισμα. Με ανύπαρκτα επιχειρήματα και προσχήματα θέλησε να αποστερήσει από τον ελληνικό Λαό το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του για τις προτάσεις των διεθνών τοκογλύφων.
Οι ψήφοι του προδοτικού ΚΚΕ, που μαθημένο στις ανίερες συμμαχίες (θυμίζουμε το... "για 3 υπουργεία, προδώσατε 80 χρόνια ιστορία") προστέθηκαν στις 120 των βουλευτών που δεν θέλησαν οι Έλληνες να εκφράσουν την γνώμη τους με δημοψήφισμα.
Τώρα τι κάνει; Με μια ξύλινη ανακοίνωση που καταγγέλλει την "ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή" καλεί τα πρόβατά του να ρίξουν το ψηφοδέλτιο που θα μοιράσουν οι ΚΟ.ΒΑ., δηλαδή να ρίξουν άκυρο!

Και με αυτό το γελοίο πολιτικό τέχνασμα νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός θα ξεχάσει πως για ακόμη μια φορά συντάχθηκαν με την πλευρά του κεφαλαίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...