Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Εικόνα που σοκάρει από την παρέλαση κίναιδων στην Βραζιλία: Έτσι θέλουν την νεολαία οι “υπερασπιστές των δικαιωμάτων”

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει η σύγχρονη παγκόσμια υποκουλτούρα; Στο Gay Parade, που έγινε στην Βραζιλία ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν το παιδάκι της φωτογραφίας, που έχει κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο παιδάκι είναι "υιοθετημένο" από ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι και παρέλασε με "περηφάνια" μαζί με τους υπόλοιπους του είδους.
Τέτοιου φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν το θέμα δεν είναι η σεξουαλική ταυτότητα του οποιουδήποτε, αλλά η αντικοινωνική και απροσάρμοστη συμπεριφορά. Στο όνομα ενός κίβδηλου φιλελευθερισμού, δεχόμαστε την καταστροφή του ψυχισμού ενός παιδιού έξι - εφτά χρόνων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με επιλογή σεξουαλικής ταυτότητας, αλλά με την επιβολή της διαστροφής των "γονέων" του πάνω σε ένα νήπιο. Πρέπει να είσαι ανώμαλος για να ντύνεις ένα μικρό παιδί σαν ιερόδουλη και να το κυκλοφορείς δημόσια στους δρόμους, να του μαθαίνεις να χορεύει σαν στρίπερ και να παίρνει πόζες πορνοστάρ.

Δεν έχει να κάνει με κανενός είδους δικαίωμα, αν το ίδιο είχε συμβεί με το παιδί ενός ετερόφυλου ζευγαριού θα είχε παρέμβει άμεσα η πρόνοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...