Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Προπαγάνδα των Σκοπιανών σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό προξενείο

Έφεραν στη Ξάνθη τον ψευτοπαπά των Σκοπίων για να νομιμοποιήσει τον ψευτομουφτή Ξάνθης! Αδίστακτη είναι πλέον η προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου αλλά και των σκοπιανών, στη Θράκη! Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής εφημερίδας, οι εγκάθετοι της Άγκυρας έφτασαν στο σημείο να φέρουν στην Ξάνθη αλλά και την Κομοτηνή τον γνωστό «ψευτοπαπά» των Σκοπίων, Νικόδημο Τσαρκνιά που φωτογραφήθηκε με τους
«Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Κομοτηνής, αναγνωρίζοντάς τους ως νόμιμους Μουφτήδες μπροστά στα μέλη της FUEN. Για το γεγονός αυτό, ο φιλοσκοπιανός ψευτοπαπάς δέχτηκε τα εγκώμια και τους ύμνους του ψευτομουφτή Ξάνθης» Μετέ.
Ο καθαιρεθείς για κιναιδισμό, Νικόδημος Τσαρκνιάς, είναι αυτός που αυτοαποκαλείται «επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας» και στρέφεται κατά της Ελλάδας. Πρόκειται για τον «επίσκοπο» των υποτιθέμενων «Μακεντόνετς» στη βόρεια Ελλάδα, φίλο και σύμμαχο του κράτους των Σκοπίων, που σε ιδιόκτητο οικόπεδο κατασκεύασε την «εκκλησία» του, προκειμένου να «δώσει πνευματική υποστήριξη στους «Μακεντόνετς» πιστούς, όπως αποκαλεί τους λιγοστούς φιλοσκοπιανούς της περιοχής. Ο Νικόδημος Τσαρκνιάς υπήρξε στο παρελθόν πρώην κληρικός της Εκκλησίας της Ελλάδος και αποσχηματίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μετά από δημοσίευση φωτογραφιών που τον απεικόνιζαν σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές περιπτύξεις. Ο ίδιος τότε είχε υποστηρίξει πως οι φωτογραφίες ήταν προϊόν μοντάζ και στόχο είχαν να τον θέσουν εκτός εκκλησίας επειδή αισθανόταν σκοπιανός και όχι Έλληνας!
Αυτόν τον ανθέλληνα φιλοσκοπιανό λοιπόν προσκάλεσαν και έφεραν στα γραφείο τους στις ψευτομουφτείες Ξάνθης και Κομοτηνής οι Μετέ και Ιμπραχήμ Σερίφ προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του και να ισχυριστούν ότι τους νομιμοποιεί ως αληθινούς μουφτήδες, ο σκοπιανός ψευτοπαπάς. Η Θράκη μας βάλλεται από παντού, έχουν λυσσάξει οι μογγολότουρκοι και οι γυφτοσκοπιανοί. Τα τοπικά ‘’παραρτήματα’’ των προδοτικών απο-κομμάτων της μασονοδεξιάς και του κλεφτοπασοκ κρύβονται πίσω από μία ένοχη σιωπή καθώς έχουν στους κόλπους τους τουρκόφρονα, ελληνόφωνα και μη, πρακτόρια της Άγκυρας.
Η τοπική αριστερά όλων των αποχρώσεων, μάλλον το χαίρεται ιδιαιτέρως, αφού είναι γνωστά πλέον σε όλους τα φιλοτουρκικά τους αισθήματα και κυρίως ο σύριζα που οι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό βουλευτές του στην Θράκη, αυτοαποκαλούνται τούρκοι. Όσο για τον θανατηφόρο πατριώτη Πανοκαμμένο, προφανώς βρίσκεται ακόμη στην αναζήτηση κόκκινου μελανιού ώστε να μπορέσει κάποτε να χαράξει τις περιβόητες ‘’κόκκινες γραμμές’’ του. Γι’ αυτόν, όπως και για όλους τους άλλους ψευτοπατριώτες, η Θράκη ‘’κείται μακράν’’.

Άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"

Κόνι Κρυσταλλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...