Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ !! Καμμένος και Σύριζα τιμούν το ΕΑΜ και τους συμμορίτες!

Θρασύτατη ασέβεια σε βάρος των χιλιάδων Νεκρών του Λαού και του Εθνικού Στρατού - Καμμένος και Σύριζα τιμούν το ΕΑΜ και τους συμμορίτες!
Για να λάβει τα ψευδεπίγραφα εύσημα των μπολσεβίκων και να διευρύνει την εκλογική του πελατεία, ο ελαφροδεξιός υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος δεν διστάζει να δώσει το πράσινο φως προκειμένου το υπουργείο του οποίου προΐσταται να εκδώσει μήνυμα προς τιμή του στρατιωτικού αρχηγού των εαμοβουλγάρων του ΕΛΑΣ, Στέφανου Σαράφη!

Οι ίδιοι πατριδοκάπηλοι δεξιούληδες που χαρακτήριζαν τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στον Εθνικό Στρατό, στη Χωροφυλακή και στους σφαγιασθέντες υπό των μπολσεβίκων «γιορτές μίσους», σπεύδουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην Αριστερά, περιφρονώντας επιδεικτικά τις εκατόμβες των αθώων θυμάτων της κομμουνιστικής ανταρσίας εις βάρος της Πατρίδος.
Με μήνυμά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, αναφέρθηκε στην 58η επέτειο του θανάτου του Σ. Σαράφη, στρατιωτικού διοικητή του ΕΛΑΣ κατά τον συμμοριτοπόλεμο: «ο Στέφανος Σαράφης υπήρξε αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού με διακρίσεις στα πολεμικά πεδία, με δημοκρατικό ήθος και αγώνες και με καθοριστικό ρόλο στη μεγαλειώδη Εθνική Αντίσταση στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής», αναφέρει η επαίσχυντη ανακοίνωση.

Βεβαίως πλήθος αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού αγωνίσθηκε με σθένος κατά της γερμανικής κατοχής, αλλά εκείνοι δεν τιμώνται από το αντεθνικό Καθεστώς διότι απλούστατα, αντιστάθηκαν εξίσου στην κομμουνιστική επιβουλή εις βάρος της Ελλάδος. Δεν υπάρχει γι’ αυτούς θέση στο κάδρο των κατασκευασμένων ειδώλων της μεταπολιτευτικής εξουσίας, διότι δεν πτοήθηκαν από την τρομοκρατία του ΕΑΜ και δεν προσκύνησαν τους πράκτορες της Σοβιετικής Ένωσης.
Εντούτοις όμως, διαλύεται και κάθε μαρξιστικό παραμύθι για την αντισυστημικότητα της Αριστεράς. Βαθύτατα διεφθαρμένη η τελευταία, φροντίζει ως πολιτική εξουσία πλέον, φανερά, να επιδεικνύει με θράσος το πραγματικό της προσωπείο: του απύθμενου αντεθνικού της μίσους και των συμπλεγμάτων που της καλλιέργησε η συντριβή που υπέστη από τον Εθνικό Στρατό το 1949.

Κατόπιν αυτών, δεν θα εκπλήξει κανέναν να αναφωνήσει προσεχώς ο «μεθυσμένος στην εξουσία» δεξιούλης Π. Καμμένος: «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς». Οι εξαπατηθέντες πατριώτες ψηφοφόροι να είναι καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...