Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

"ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" Α.Τσίπρας: "Αν χρειαστεί θα πούμε το μεγάλο όχι - Δεν δεχόμαστε συμφωνία υποταγής"

Αποφασισμένος να πει το μεγάλο "όχι" είναι ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας σε περίπτωση που οι δανειστές συνεχίσουν να ζητούν μια συμφωνία υποταγής και υποτέλειας, και δεν προχωρήσουν σε βιώσιμους συμβιβασμούς.
 Συν τοις άλλοις έβαλε τέλος στα σενάρια για εκλογές και δημοψήφισμα στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ανέφερε στους συνεργάτες του: «Ξεχάστε κάθε σκέψη για εκλογές και δημοψήφισμα. Η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή, τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί της και άνετη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο».

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας φέρεται να είπε: « Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύθηκε για να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις και να διαχειριστούμε τα δύσκολα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν μια εύκολη υπόθεση. Οι αποφάσεις και η διαχείριση τους ανήκουν αποκλειστικά σε εμάς, όσο δύσκολες και να είναι».

Πρόσθεσε ότι: «Αν έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία, όσο και αν είναι δύσκολος ο συμβιβασμός θα σηκώσουμε το βάρος γιατί μόνο μας κριτήριο είναι η έξοδος από την κρίση και από τα μνημόνια της υποτέλειας».


«Αν όμως η Ευρώπη επιθυμεί το διχασμό και τη συνέχεια της υποτέλειας, πάλι εμείς, θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να αρνηθούμε, θα πούμε το μεγάλο όχι και θα δώσουμε τη μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού και την εθνική μας κυριαρχία», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...