Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Υπό διωγμό η Ορθοδοξία στο... Ελλαδιστάν των λαθρομεταναστών: Ναός των Σιχ στα Μέγαρα!

Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε ότι την Κυριακή 24 Μαΐου στην περιοχή των Μεγάρων και συγκεκριμένα στην περιοχή Ορκός, πλησίον του μοναστηριού της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε θρησκευτική τελετή Ινδών της αίρεσης Σιχ και μάλιστα στην συγκεκριμένη περιοχή κατασκευάστηκε πρόσφατα ναός τους.
Συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 800 Ινδοί λαθρομετανάστες από τα Μέγαρα αλλά και από γειτονικές περιοχές για να προσευχηθούν στο ναό. Η τελετή έγινε με σκοπό τον εορτασμό της επετείου μνήμης του Guru Arjan Dev Ji, του πρώτου μάρτυρα της θρησκείας των Σιχ.

Δεν ήταν μια απλή προσευχή. Η εκδήλωση  κράτησε μέχρι το απόγευμα και μάλιστα πραγματοποιήθηκε και θρησκευτική πορεία 10 χιλιομέτρων από τους ιερείς και τους Ινδούς λαθρομετανάστες με αφετηρία και τερματισμό τον ναό τους.
Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά. Καταρχάς ποιός έδωσε άδεια για να δημιουργηθεί ο συγκεκριμένος ναός και ποιός πλήρωσε για την κατασκευή του; Δεύτερον πήραν άδεια για να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση και αν ναι από πού; Η δημοτική αρχή των Μεγάρων γιατί δείχνει ανοχή σε τέτοια γεγονότα (και μάλιστα δεν είναι και η πρώτη φορά);
Πώς επιτρέπουν σε αλλόθρησκους λαθρομετανάστες να δημιουργούν ναούς και να πραγματοποιούν θρησκευτικές εκδηλώσεις δίπλα από τις εκκλησίες και τα μοναστήρια μας. Είναι τουλάχιστον προκλητικό! Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο είχε δοθεί άδεια στην πακιστανική κοινότητα να γιορτάσουν την εθνική τους ανεξαρτησία, δίπλα στην εκκλησία του Αι – Γιάννη του Γαλλιλαίου (Χορευταρά), μιας εκκλησίας με μεγάλη θρησκευτική και ιστορική σημασία.
Επίσης κάθε χρόνο παραχωρείται το δημοτικό στάδιο Μεγάρων στους λαθρομετανάστες για τον εορτασμό για το ραμαζάνι. Όπως φαίνεται οι προκλήσεις των λαθρομεταναστών δεν σταματούν και γιατί άλλωστε να σταματήσουν εφόσον οι λαθρολάγνοι του Σύριζα και οι πατριδοκάπηλοι της ψοφοδεξιάς τους έχουν δώσει το "ελευθέρας"!
Λιάνα Ιουλία Τσολιάκου
Τ.Ο.Μεγάρων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...