Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

ANTINEWS: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενώ η νουδούλα τις τελευταίες μέρες εκλιπαρεί για «μεγάλη συγκυβέρνηση» (δια του γραμματέως της, Παπαμιμίκου, αλλά και του ίδιου του Σαμαρά), το antinews (για το οποίο οι… κακές γλώσσες λένε πως ελέγχεται από τον πρώην (;) κομμουνιστή Χρύσανθο Λαζαρίδη) προειδοποιεί ότι: «Ενδεχόμενη συγκυβέρνηση θα είναι η ταφόπλακα της ΝΔ».


Και γιατί παρακαλώ; Αφού βάζει διάφορες… παροιμιώδεις σάλτσες, του τύπου «η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα», «τα μαθήματα γίνονται παθήματα», «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», για τη συγκυβέρνηση με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που όμως «ήταν αναπόφευκτη αφού έτσι αποφάσισε ο λαός»…), καταλήγει στο προκείμενο:

«Κι αυτοί που το προτείνουν και το προωθούν μήπως να μας πουν αν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνήσουν ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση; Η Χρυσή Αυγή; Θα κάνουν δηλαδή τους εγκληματίες πρώτους μάγκες μέσα στη Βουλή; Αυτό κι αν είναι επίτευγμα ιστορικό».


Ωστόσο, το μόνο που μπορεί να γίνει σ’ αυτή την περίπτωση είναι η… καθυστέρηση. Γιατί ακόμα κι αν δε γίνει τώρα αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή, λόγω «μεγάλης συγκυβέρνησης», θα γίνει σίγουρα στις επόμενες εκλογές, και με την ψήφο του ελληνικού λαού!
 Αντίοχος
http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...