Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Σταύρο Θεοδωράκη, τα παλικάρια του UCK είναι απ’ ευθείας απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Ποιός θυμάται την εξαφανισμένη εκπομπή του εθνικού μας φελλού, αυτήν εδώ λέμε: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο (του 2008) που εξαφάνισε ο ΣταύροςΘεοδωράκης και το Mega!
 Εκεί που ήθελε να μας πείσει ότι στα Σκόπια ζουν εξόριστοι άρειοι Μακεδόνες, απ’ ευθείας συνεχιστές της Αρχαίας Μακεδονίας που δικαιούνται να έχουν κόκκινη χλαμύδα, κακέκτυπα ελληνιστικών αγαλμάτων στις πλατείες τους (όπως ο Χίτλερ που έπαιρνε τον υπέροχο Ερμή και τον τίγκαρε στα αναβολικά για να τον κάνει
Σβαρτζενέγκερ). Αυτά τα τρομερά ντοκυμαντέρ του νεοφασίστα Θεοδωράκη, που έκαναν τον ναζί Γκρουέφσκι να δακρύζει από συγκίνηση. Μα πόσο τυχαίο, που τώρα στα Σκόπια αποκαλύπτεται ότι ο Γκρουέφκσι έκανε μαύρες μπίζνες με τον Μπόμπολα.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ! Φασιστική προπαγάνδα υπέρ του Γκρουέφσκι από τον υπάλληλο του Μπόμπολα, μαύρες μπίζνες του Μπόμπολα με τον Γκρουέφσκι την ίδια στιγμή!


Υπάρχει όμως τώρα μία εμπλοκή: Οι Ουτσεκάδες που υποστηρίζουν ότι σε αυτούς ανήκει αυτό που οι κολλητοί του Θεοδωράκη ονομάζουν «Μακεδονία». Μόνο που οι Ουτσεκάδες δεν δέχονται ότι είναι άμεσοι απόγονοι του Φιλίππου και του Ηφαιστίωνος. Προφανώς δεν είδαν το επικό ντοκιμαντέρ του Σταύρου Θεοδωράκη για να καταλάβουν ότι αντί για τον μαδημένο αετό που έχουν σύμβολο και το φέσι, θα πρέπει να βάλουν το άστρο της Βεργίνας σε κίτρινο, μαζί με κόκκινη χλαμύδα σαν αυτή που φόραγε στα όργια ο Καλιγούλας, στις ταινίες του Tinto Brass. Έτσι πλασάρονται οι μεγάλες ιδέες στους ιθαγενείς και οι μεγάλες μπίζνες των εθνοκτόνων της διαπλοκής.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...