Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Νέες δηλώσεις Μιχελογιαννάκη μετά την τοποθέτησή του για το τον ιο του Αids και τις θαυματουργές ιδιότητες των λειψάνων.

Ο Μιχελογιαννάκης «ξαναχτυπά» με γέροντα Παϊσιο!
Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον ιο του Αids και τις θαυματουργές ιδιότητες των λειψάνων, ο Ηρακλειώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ξαναχτυπά, "εμπλέκοντας" αυτή τη φορά και τον...γέροντα Παΐσιο!

Ειδικότερα ο κ. Μιχελογιαννάκης αναφέρει


"Κάποτε ο γέροντας Παΐσιος νοσηλευόμενος πονούσε και ζητούσε από τον ειδικευόμενο γιατρό να του δώσει παυσίπονο. Ο γιατρός, λόγω κούρασης, του είπε νευριασμένος, «τόσα θαύματα κάνεις κάνε και αυτό για να σου περάσει ο πόνος».

Τότε ο γέροντας Παΐσιος του απάντησε, «γιατρέ, είσαι ανόητος, δουλειά μου είναι να προσευχηθώ, ώστε να σε φωτίσει ο θεός να μου δώσεις το σωστό φάρμακο».

Αυτή είναι η σχέση θρησκείας και επιστήμης.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν για άλλη μια φορά ότι, το περιστατικό που διηγήθηκα με την λοιμωξιολόγο, η οποία κοινώνησε από το ίδιο δισκοπότηρο με τους οροθετικούς, ήταν το 1981. Τότε, δεν γνωρίζαμε τίποτε για τον  ιό του AIDS και η πράξη της ήταν αποτέλεσμα πίστης και όχι γνώσης.

Σαφώς και ο ιός δεν μεταδίδεται με το σάλιο, αυτό όμως το μάθαμε αργότερα.

Τέλος λοιπόν στην σύγχυση των δηλώσεων μου".


Πρόταση για το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας

Σε άλλη ανακοίνωσή του o βουλευτής αναφέρει:


"Για τον σεβασμό των 1.000 χρονών παράδοσης, για τον σεβασμό των σχέσεων των δύο εκκλησιών, για τον συμβολισμό του ¨όχι σε μικροκομματικές ισορροπίες¨, καθώς  και για  την δήλωση προσφοράς αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας για το δημόσιο χρέος, καλώ την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, όπως ο Υπουργός κ. Καμμένος, δέχτηκε με τιμές αρχηγού κράτους το Άγιο Φώς, έτσι να συνοδεύσουν αύριο το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας στον Άγιο Σάββα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...