Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΚΑΙ ΠΑΕΙ “ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ BMW ΤΩΝ 750.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!! (ΦΩΤΟ)

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ BMW ΤΩΝ 750.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ “ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ” Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!! 
Η πώληση της θωρακισμένης  BMW που είχε αγοραστεί για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αξίας 750.000 ευρώ, ήταν μια από τις πρώτες εξαγγελίες της κυβέρνησης. Η συμβολική αυτή κίνηση είχε επικροτηθεί από τα ΜΜΕ, αλλά και από τους πολίτες…


Η συγκεκριμένη BMW είχε αγοραστεί μαζί με την «δίδυμη αδελφή» της  από την Κυβέρνηση Παπανδρέου και όλοι ξέραμε πως προορίζονταν για να πωληθεί πακέτο με την δεύτερη, για να πάρει το δημόσιο κάποιο μέρος από τα χρήματα πίσω.

Είχαμε διαβάσει μάλιστα πως η κυβέρνηση έψαχνε κάποιον Σεΐχη ή κάποιον από τους πολλούς Ρώσους ολιγάρχες, που έχουν και μπορούν να διαθέσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, για να αγοράσουν τα δίδυμα θωρακισμένα πανάκριβα αυτοκίνητα, συνολικής αξίας 1.500.000 ευρώ.Εφόσον όμως δεν βρέθηκε αγοραστής ούτε από την Έρημο, ούτε από την Στέπα, ούτε και σε όλο το διαδίκτυο…Όπως σημειώνει το thepaper.gr, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης είπε να κρατήσει τη μία BMW και να κάνει ένα «τεστ-drive»  μέχρι το Μαξίμου, οπού τον συνέλαβε και φωτογραφικός φακός να βγαίνει από το πανάκριβο και «μημονιακό» θωρακισμένο, κρατικό αυτοκίνητο, αξίας 750.000 ευρώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...