Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τζαμί, και οι ΑΝΕΛ το απορρίπτουν.Αλα δεν πειράζει οι ΠΟΤΑΜΟΣΙΟΙ θα το ψηφισουν

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
Η πρώτη σοβαρή δοκιμασία της κυβέρνησης βρίσκεται προ των "πυλών" καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την τροπολογία με την οποία θα ανεγερθεί τζαμί στο Βοτανικό, ενώ οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν, όπως άλλωστε και έχουν δεσμευθεί προεκλογικά.


Δυστυχώς, η τροπολογία αναμένεται να περάσει καθώς θα τη ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, ίσως και το ΚΚΕ. Θα είναι η πρώτη φορά που οι κυβερνητικοί εταίροι θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους και τις ανοχές τους.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης κατέθεσαν τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η τροπολογία, «επανακαθορίζονται τα στοιχεία του διαγράμματος, που αφορά σε τμήμα ιδίας συνολικής επιφανείας του ιδίου δημοσίου ακινήτου στην περιοχή του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων, όπου επιτρέπεται, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας (άρθρο 3, ν.3512/2006, όπως ισχύει), η εγκατάσταση και η κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών».


Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν σκοπεύουν να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη τροπολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...