Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Οι Σουιδοι διώχνουν ηλικιωμένους από τα σπίτια τους για να κατοικήσουν μετανάστες!

Ένα συγκρότημα κατοικιών εκκενώνεται άμεσα στη Σουηδία με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Λαθρομετανάστευσης, με εντολή να μετατραπεί σε κατάλυμα μεταναστών. Οι τωρινοί κάτοικοι του συγκροτήματος, πολλοί από αυτούς ηλικιωμένοι, πήραν εντολή από τον νέο ιδιοκτήτη, Erik Jonsson, ότι πρέπει να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν.Η Evy Hellqvist μια 70χρονη κάτοικος του κτιρίου δήλωσε: "Θα πετάξουν έξω τους ενοίκους, και θα το κάνουν πολύ γρήγορα. Λένε ότι θα πάρουμε κάποιο είδος αποζημίωσης εάν φύγουμε μέσα σε ένα μήνα".

"Δεν είναι τόσο εύκολο για μένα να μετακινηθώ και νιώθω άνετα εδώ. Έχω φυτέψει ένα μικρό κήπο που τον φροντίζω και δεν μπορώ να φανταστώ την διαμονή μου σε ένα διαμέρισμα, όπου δεν έχω τίποτα να κάνω".

Ο Jonsson, ο νέος ιδιοκτήτης, ο οποίος κατέχει επίσης την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Fryksdalens, είπε ότι αγόρασε το συγκρότημα κατοικιών για "να αναπτύξει μια επιχείρηση που θα είναι επικερδής, σε αντίθεση με τη δραστηριότητα που υπάρχει σήμερα".

Η Anna Johansson, μια άλλη κάτοικος του κτιρίου, δήλωσε: "Ο νέος ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται για τους μετανάστες που ζητούν άσυλο, θέλει μόνο να βγάλει χρήματα".

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ‘Värmlands Folkblad’, αν το κέντρο Millmark γεμίσει με 144 μετανάστες, ο Jonsson θα βγάλει πάνω από 1.500.000 δολάρια σε ένα μήνα, με κάθε μετανάστη να στοιχίζει $ 350 κάθε μέρα. Αυτά τα χρήματα θα προέλθουν από τους Σουηδούς φορολογούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...