Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΖΩΗ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!! ΕΞΑΛΗ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΤΆ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΌΔΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ [βίντεο]

Η Kωνσταντοπούλου, έξαλλη, βγήκε στον δρόμο να ζητήσει τον λόγο από τους αστυνομικούς
 Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα έξω από τη Βουλή, όπου η αυξημένη αστυνομική δύναμη που έχει παραταχθεί στο πεζοδρόμιο κατά μήκος των λουλουδάδικων προκάλεσε την έντονη αντίδραση της προέδρου.


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βγήκε στον δρόμο και ζήτησε εξηγήσεις από τον αρχηγό της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο σημείο. Με έξαλλο ύφος, σε μια πρωτοφανή κίνηση στα ελληνικά χρονικά, εξηγεί στον επικεφαλής ότι είχε ζητήσει να μείνει ανοιχτή η Βουλή. Οταν ο επικεφαλής της Αστυνομίας απαντάει ευγενικά ότι αυτή ήταν η εντολή, η πρόεδρος της Βουλής, με οργισμένο ύφος, ζητάει να μάθει ποιος έδωσε την αντίθετη εντολή.

Ας σημειωθεί ότι η Αστυνομία είχε εντολές να περιφρουρήσει το Μέγαρο Μαξίμου από τους διαδηλωτές.

Οι διαδηλωτές είχαν πρόθεση να φθάσουν έως το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο τα σχέδιά τους δεν προχώρησαν, καθώς αστυνομικές κλούβες παρατάχθηκαν στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των λουλουδάδικων.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε εξηγήσεις από αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο και ρώτησε για ποιο λόγο δεν επετράπη στους διαδηλωτές να περάσουν.

«Από ποιον έχετε εντολή;», ρώτησε και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να κλείνει την πρόσβαση στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ζητάει από τους αστυνομικούς να ανοίξουν το δρόμο
Μετά το θερμό επεισόδιο, άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή.

Μάλιστα, ένας άνδρας έπιασε μια γαρδένια και τη χάρισε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.Αφού πήρε τη γαρδένια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε να περπατά προς την είσοδο της Βουλής, συνοδευόμενη από έναν διαδηλωτή, στον οποίο είπε να μεταφέρει στους συναδέλφους του ότι τους περιμένει ανά πάσα ώρα και στιγμή να την επισκεφτούν.


Σχετική φωτογραφία κυκλοφορεί στο Τwitter, με έναν χρήστη να γράφει με χιούμουρ «Αχ, το κορίτσι του Μάη...».Ο «ανακριτής» του Βαρδινογιαννέϊκου.
Πολύ χρόνο κατανάλωσαν τα κανάλια για να δείξουν...υποτίθεται ό,τι συνέβη μεταξύ της Προέδρου της Βουλής και δημοσιογράφου του Star.
Παρέλειψαν, ωστόσο οπως το συνηθίζουν , να δείξουν το βίντεο από την αρχή.
Από τη στιγμή, δηλαδή, που η Ζωή Κωνσταντοπούλου εισέρχεται στο κτίριο και αρχίζει η στιχομυθία με τον δημοσιογράφο. Αντίθετα προέβαλαν την αντίδρασή της Προέδρου της Βουλής από ένα σημείο και έπειτα.

Δείτε τη σκηνή πως άρχισε και πως εξελίχθηκε για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...