Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Απάντηση στην δήλωση Τσίπρα για την συμφωνία

Η κομμούνα των Αθηνών επιβεβαιώνοντας ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα σαν φάρσα εκφράστηκε με τα χαρακτηριστικά λόγια του πρωθυπουργού: "Είμαστε κοντά σε συμφωνία". Και μνημονιακοί και κομμουνιστές! Απ΄ όλα έχει ο μπαξές.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή δεν παραχωρεί, δεν υποχωρεί! ΒΙΝΤΕΟΟ Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης «Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής».
Ακολουθεί η ομιλία: «Χωρίς ουσία το συζητούμενο νομοσχέδιο. Κανένα ενδιαφέρον για τον Έλληνα. Ακόμα και η τοποθέτηση των κομμάτων, δηλαδή το ΝΑΙ, το ΟΧΙ, ή το ΠΑΡΩΝ, δεν έχει νόημα. Να πούμε δηλαδή, τι, στον δοκιμαζόμενο Έλληνα; Σε διευκολύνουμε να πάρεις λεφτά από το Δημόσιο;  Ποιο Δημόσιο; Το Δημόσιο που ετοιμάζεται με φοροεπιδρομή και μέτρα, να σου πάρει τα πάντα ή τουλάχιστον ό,τι σου έχει απομείνει; Το Δημόσιο που δεν πλήρωνε, δεν πληρώνει και δεν θα πληρώνει για να παρουσιάζει στους μνημονιακούς θεματοφύλακες τα πλασματικά πρωτογενή πλεονάσματα;
Κυρίες και Κύριοι, Από το βήμα αυτό σας είχα καλέσει προ ημερών, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαρούσι, να καταδικάσετε την δολοφονική επίθεση κατά υποψηφίου και μέλους της Χρυσής Αυγής. Από το ίδιο βήμα, πριν από λίγη ώρα, ο βουλευτής μας Ιωάννης Λαγός αναφερόμενος στην ίδια δολοφονική επίθεση και σε σωρεία τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον του κόμματός μας, κατήγγειλε και αυτός την ένοχη σιωπή σας. Η σιωπή σας σημαίνει αποδοχή της τρομοκρατίας. Η στάση σας παραπέμπει όχι μόνο στην επικρότηση των πράξεων βίας κατά της Χρυσής Αυγής αλλά σημαίνει ουσιαστικά ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές.
Το κράτος και το παρακράτος δρα οργανωμένα εναντίον μισού εκατομμυρίου Ελλήνων οι οποίοι με την ψήφο τους στην Χρυσή Αυγή, καταδίκασαν τις πολιτικές των μνημονίων και της εσχάτης εθνικής προδοσίας που υλοποίησαν οι περασμένες κυβερνήσεις και μένει να δούμε εάν τελικά όπως δείχνει θα συνεχίσει η παρούσα Κυβέρνηση. Κράτος και παρακράτος, γαλάζιο, πράσινο και κόκκινο, προσπαθούν να φιμώσουν την μόνη αληθινή αντιπολίτευση στο μνημονιακό τόξο, να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν την Χρυσή Αυγή, που στέκει ενάντια στο μνημόνιο και στο νεομνημονιακό καθεστώς που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποκαλύπτεσθε κάθε μέρα, μέρα με την ημέρα, Αριστεροί και Δεξιοί. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο Σύριζα γνωρίζουν ότι επίκειται η υπογραφή του νέου μνημονίου, όπως και αν θελήσετε για προπαγανδιστικούς λόγους να το αποκαλέσετε, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό.
Το νέο μνημόνιο κινείται στα χνάρια της μνημονιακής συμφωνίας που ετοίμαζε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς. Να θυμίσω ποιος είναι αυτός,
Είναι εκείνος ο αρχηγός κόμματος που ξεδιάντροπα έλεγε σε λόγους του στο Σύνταγμα «Εγώ τα σχίζω τα μνημόνια μήνα με τον μήνα, βδομάδα με την βδομάδα, μέρα με την μέρα». Το άτομο αυτό είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου,  κατέχοντας για άλλη μια φορά την έδρα της Μεσσηνίας και αρχηγός ενός κόμματος του οποίου ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Καραγκούνης, μόλις εχθές προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων: «Με πολύ μεγάλη ευκολία λένε ότι δεν θα πληρώσουν δανειακές υποχρεώσεις», λέει ο κύριος Καραγκούνης. «Δηλαδή ότι θα προκαλέσουν πιστωτικό γεγονός. Και ξεχνούν ότι αν συμβεί αυτό, σε ένα μήνα δεν θα μπορούν να πληρώσουν τίποτα. Τέτοιες ανοησίες αυτήν την κρίσιμη στιγμή αλλά και ανεύθυνες δηλώσεις που προβλέπουν σκηνικά καταστροφής κάνουν μόνο κακό στην χώρα. Τώρα που τελειώνουν τα ψέμματα, η κυβέρνηση έχει την ευκαιρία να εγκαταλείψει τον λαϊκισμό της. Και έχουμε την ευκαιρία ως χώρα να προχωρήσουμε στην μεγάλη συνεννόηση».
Δηλαδή, τι λέει η Νέα Δημοκρατία και το άτομο που δήθεν σχίζει νυχθημερόν τα μνημόνια; Μέσα από την καταστροφολογία, γνωστή τακτική της Νέας Δημοκρατίας, και το δήθεν ενδιαφέρον της, το όψιμο, να μην γίνει κακό στην χώρα,- λες και αυτοί έκαναν καλό στην χώρα-, εκλιπαρούν για το δικό τους μερίδιο, για ένα κομμάτι της μνημονιακής πίτας, εκλιπαρούν για συγκυβέρνηση, προωθώντας την εικόνα του πάντα πρόθυμου και καλού παιδιού έναντι των τοκογλύφων της Ευρώπης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ετοιμάζονται για το μεγάλο ξεπούλημα. Τα μελλοντικά σενάρια της διακυβέρνησης της χώρας, καταγράφονται πλέον και στα διεθνή Μέσα. Διαβάζω: «Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Νέα Ευρώπη», «αποτελεί κοινό τόπο ότι για να βρει η Ελλάδα λύση στα προβλήματά της (αναρχία, μετανάστευση, ροή χρήματος) χρειάζεται να πάρει σοβαρά αντιλαϊκά μέτρα και αυτό μόνο μια μεγάλη κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί να το κάνει. Μια αποτελεσματική μεγάλη συμμαχία μπορεί να γίνει μόνον μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς τις νεο-κομμουνιστικές συνιστώσες του) και ΝΔ υπό νέο αρχηγό», υποστηρίζει ξεκάθαρα η εφημερίδα. Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, με τις δηλώσεις  του κ. Καραγκούνη και άλλων στελεχών και βουλευτών της, φιλοδοξεί για άλλη μια φορά να παίξει τον ρόλο του πιστού μνημονιοφύλακα.
Απέναντι σε όλους εσάς, του μνημονιακού τόξου, του ξεπουλήματος της χώρας και της εξαθλίωσης του λαού, πρόβλημά σας σοβαρό στέκει η δύναμη των Ελλήνων, στέκει η τρίτη πολιτική δύναμη, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν παραχωρεί, δεν υποχωρεί! Δεν μας φοβίζουν οι οργανωμένες κινήσεις κράτους και παρακράτους, δεν μας πτοεί ο οργανωμένος πόλεμος και το βαθύ σας μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μας μισείτε γιατί φοβόσαστε την αποκάλυψη των σκανδάλων. Μας μισείτε γιατί μιλάμε την φωνή της Αλήθειας.
Μας μισείτε γιατί, από την πρόσφατη αποκάλυψη του ημερολογίου της Γραμματέως του Χριστοφοράκου της SIEMENS, - της κυρίας που αφήσατε και αυτήν απροστάτευτη και χωρίς αστυνομική συνοδεία και η οποία εδέχθη και αυτή επίθεση από το κράτος και το παρακράτος-, από τις καταχωρήσεις λοιπόν στα ημερολόγια αυτά, από το 1997 έως το 2007 φιγουράρουν οι διαπλεκόμενοι οικονομικοί και πολιτικοί ταγοί του τόπου κι ένα σωρό άτομα της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής ζωής, δεν υπάρχει όμως κανένας μα κανένα μέλος, στέλεχος, παράγοντας, ψηφοφόρος ή οπαδός αν θέλετε, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Κι αυτό σας πονάει και το ξέρετε. Είμαστε οι μόνοι καθαροί. Οι μόνοι που μπορούμε να κοιτάξουμε κατάματα τον Έλληνα, να του πούμε αλήθειες και να του ζητήσουμε την συμπαράστασή του στον αγώνα μας για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Για τους διαφόρους υβριστές μας στην αίθουσα αυτή, που με μεγάλη ευκολία εκστομίζουν τον «αντιφασιστικό» παραληρηματικό τους λόγο, να τους θυμίσω, στους μεν Νεοδημοκράτες ότι δεν ήμασταν εμείς, οι αγέννητοι, αλλά η δική σας παράταξη ο Ελληνικός Συναγερμός, η ΕΡΕ, η Νέα Δημοκρατία, που είχε στους κόλπους της τα παιδιά των δοσιλόγων και τους υπουργούς της 4ης Αυγούστου. Να θυμίσω και στους Αριστερούς, -αριστερούς στα λόγια-, ότι το ιερό τοτέμ της πάλαι ποτέ Σοβιετίας, ο Ιωσήφ Στάλιν ήταν αυτός που υπέγραψε σύμφωνο τον Αύγουστο του 1939 με την ναζιστική Γερμανία. Από κοινού εισέβαλαν στην Πολωνία. Από την μία οι μεραρχίες του γερμανικού στρατού και από την άλλη οι μεραρχίες του Σοβιετικού Στρατού. Αυτά για να μην μας κάνετε μαθήματα Ιστορίας, πολύ περισσότερο κάποιοι ανιστόρητοι που κατατάσσετε ακόμη και την Πολωνία στους συμμάχους του άξονα.
Κι επειδή γνωρίζουμε Ιστορία, μελετούμε την Ιστορία, βγάζουμε συμπεράσματα από τα γεγονότα του παρελθόντος. Και επειδή το πρωί, στην αίθουσα αυτή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή επί τη επετείω του θανάτου, της δολοφονίας για να είμαι ακριβής, του Γρηγόρη Λαμπράκη, να θυμίσω ότι δεν ήταν μόνο ο Λαμπράκης θύμα του κράτους και παρακράτους. Δεν εξυπηρέτησε τον Μάιο του ’63 η δολοφονία Λαμπράκη μόνο, τα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, αυτών δηλαδή που αποφασίζουν για τις τύχες του Ελληνικού Λαού ερήμην του.  Είναι και η δολοφονία Αλέκου Παναγούλη τον Μάιο του 1976, του Παναγούλη που κρατούσε το Αρχείο της ΕΑΤ-ΕΣΑ που αν δημοσιευόταν θα ήταν εντελώς διαφορετικό το μεταπολιτευτικό σκηνικό. Είναι ακόμη, η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, τον Ιούνιο του 2010. Είναι η δολοφονία του τεχνικού στελέχους της Vodafone, -δήθεν αυτοκτονία-, Κώστα Τσαλικίδη. Και η δολοφονία τον Δεκέμβριο του 2008 του άτυχου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Για να μην επεκτείνω την αναφορά σε περιστατικά που φαντάζουν τουλάχιστον ύποπτα από το 2008 έως τις μέρες μας. Ο Γρηγόρης Λαμπράκης έπεσε θύμα σκοτεινών κέντρων και πρόσφατο είναι το δημοσίευμα της Εφημερίδος «Δημοκρατία», το οποίο περιλαμβάνει τρομερές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της δολοφονίας. Καταθέτω στα Πρακτικά το εν λόγω δημοσίευμα που πολλοί μπορεί να είδατε και πολύ θα πρέπει να μας προβληματίσει.
Τελειώνοντας την αναφορά μου στον Γρηγόρη Λαμπράκη, κι επειδή στην αίθουσα αυτή, πολλοί κρύβουν έντεχνα από τον λαό το παρελθόν τους, και εννοώ αυτούς με τα τσεκούρια, με τις αφιερώσεις και συναντήσεις με τον Στυλιανό Παττακό ή ακόμη αν θέλετε και το «επαναστατικό» αριστερό παρελθόν κάποιων που μετετράπη σε λιμουζίνα, πισίνα και χαβιάρι. Δεν θέλω να σπιλώσω την μνήμη του δολοφονηθέντος βουλευτού της ΕΔΑ, καταθέτω στα Πρακτικά την φωτογραφία του Γρηγόρη Λαμπράκη από τους Βαλκανικούς Αγώνες της Κωνσταντινουπόλεως, με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου 1940, οκτώ ημέρες πριν μας κηρύξουν τον πόλεμο οι Ιταλοί. Καθώς επίσης και κάρτα προς την Φράου Έλσα Γιουζελέτος που καταλήγει με το σύνθημα «Χάιλ Χίτλερ».
Το παρελθόν θανόντων και ζώντων πρέπει να αναφέρεται για να ξέρουμε ποιος μιλάει, να ξέρουμε ποιον τιμούμε. Τα αναφέρω αυτά διότι οργανωμένα οι πολέμιοι τον εθνικών αγώνων, οι πολέμιοι του Εθνικισμού, με πολύ μεγάλη ευκολία, χρησιμοποιούν εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  - και ο ομιλών έχει υποστεί μεγάλη επίθεση από τους παραδικαστικούς, τους κονδυλοφόρους των ΜΜΕ -  κείμενα, φωτογραφίες, οικογενειακές και προσωπικές στιγμές του παρελθόντος για την δημιουργία εντυπώσεων.
Ξέρουμε ότι όλα αυτά τα στοιχεία είναι μία φούσκα και δεν έχουν καμία νομική βαρύτητα, ομολογούν ότι η δίκη και η κατηγορία δεν πάει όπως την σχεδιάζανε! Πρώτον, δεν πήγαμε στο 2% όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, δεύτερον, είμαστε τρίτη πολιτική δύναμη, με συνεχείς τάσεις ανόδου. Τελευταία δημοσκόπηση, «σταθερά τρίτη δύναμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ανεβαίνει». Ο σχεδιασμός τους λοιπόν, εγχωρίων και ξένων παρακρατικών δεν αποδίδει, και προχωρούν τώρα και στην δεύτερη φάση. Απόδειξη, η ξεκάθαρη δολοφονική επίθεση κατά στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Όπως κρατήσαμε ψηλά την σημαία και το λαϊκό κίνημα της Εθνικής Αντίστασης στο αντεθνικό καθεστώς της χούντας Σαμαρά, έτσι κρατάμε ψηλά την σημαία και αντιστεκόμαστε στην Αριστερή τρομοκρατία  και σε όλους τους κατηγόρους της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα στο πλευρό του ελληνικού Λαού. Η Αλήθεια θα νικήσει. Η Ελλάδα θα νικήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...