Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η μεθόδευση της «πολιτικής καταδίκης» του Συναγωνιστή Γ. Λαγού μέσα από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής

Σε άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε χθες στην ιστοσελίδα μας, περιγράφονται κατά τρόπο γλαφυρό οι μεθοδεύσεις της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, οι οποίες οδήγησαν στην ανακοίνωση της «πολιτικής καταδίκης» της συμπεριφοράς του Γ. Λαγού, έναντι της βουλευτού του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη.
Επανερχόμαστε σήμερα στο ζήτημα αυτό, καταθέτοντας υπόψιν των συμπατριωτών μας, ενδεικτικά τμήματα από τα πρακτικά της συγκεκριμένης επιτροπής.

Οι βουλευτές του Σύριζα, Ν. Μανιός και Χ. Σμίας, υποδείχτηκαν από την βουλευτή του ΚΚΕ όχι μόνον ως αυτόπτες μάρτυρες των «απειλών» του συναγωνιστή Γ. Λαγού αλλά και ως εμπλεκόμενοι στο εν λόγω επεισόδιο, διότι -κατά την Κανέλλη- η παρέμβασή τους απέτρεψε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να κινηθεί εναντίον της.
Για να δούμε όμως, τι δήλωσαν οι δύο βουλευτές του Σύριζα:


Ν. ΜΑΝΙΟΣ: «Ειπώθηκε από την κυρία Κανέλλη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ότι ο κ. Λαγός είναι υπόδικος και ότι δεν είμαστε υπόδικοι και απήλθε της αιθούσης και ο κ. Λαγός σηκώθηκε να βγει έξω. Επιτρέψτε μου να πω, λόγω ηλικίας και εμπειρίας, ότι κατάλαβα ότι ήταν δυνατό να προκληθεί κάποιο επεισόδιο και σηκώθηκα να βγω έξω. Όταν ακούστηκαν φωνές επιτάχυνα και όταν βγήκα έξω είχε απομακρυνθεί ο κ. Λαγός από την κυρία Κανέλλη.Υπήρχε ένας έντονος λεκτικός διαπληκτισμός ποιος απειλεί ποιόν κλπ».
Χ. ΣΜΙΑΣ: «Ουσιαστικά, ο κ. Μανιός με κάλυψε. Κάπως έτσι έγιναν τα γεγονότα μέσα. Μετά από την έξοδο της κυρίας Κανέλλη -δεν ξέρω αν πέρασαν 20 δευτερόλεπτα ή μισό λεπτό- βγήκε και ο κ. Λαγός έξω και εκείνο που με ανησύχησε και με ανάγκασε να βγω είναι το μεγάλο ύψος του τόνου της φωνής και φοβήθηκα μήπως υπάρξει κάποια άλλου είδους σύγκρουση. Όταν, όμως, φτάσαμε στην πόρτα είχε μάλλον το επεισόδιο τελειώσει και ο κ. Λαγός εκείνη την ώρα έφευγε. Δεν έχω ακούσει τη στιχομυθία που περιγράφεται από την κυρία Κανέλλη ότι ακολούθησε έξω».
Εκείνο δηλαδή το οποίο περιγράφουν και οι δύο βουλευτές του Σύριζα είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν έγιναν μάρτυρες απειλών του Γ. Λαγού προς τη βουλευτή του ΚΚΕ, αλλά υπήρξαν αυτήκοοι μάρτυρες των υστερικών κραυγών της. Και οι δύο μάλιστα, καταθέτουν ότι όταν έφτασαν στην πόρτα της εξόδου «ο κ. Λαγός έφευγε» και υπήρχε ένας «έντονος λεκτικός διαπληκτισμός».
Ούτε για απειλές κάνουν λόγο, ούτε για παρέμβασή τους να αποτρέψουν τον Γ. Λαγό να επιτεθεί στην βουλευτή του ΚΚΕ, όπως η Κανέλλη ισχυρίστηκε δημοσίως και αναπαρήγαγαν όλα τα καπιταλιστικά μέσα ενημέρωσης που «μισούν» τους κομμουνιστές.
Οι βουλευτές του Σύριζα δεν θα μπορούσαν βεβαίως να ισχυριστούν ευθέως ότι το όλο συμβάν αποτελεί μια μυθοπλασία της μπολσεβίκας βουλευτού. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης στην υπηρεσία του συστημικού ΚΚΕ, είχαν άλλωστε διαμορφώσει από την πρώτη στιγμή κλίμα καταδίκης του συναγωνιστή Λαγού, αναπαράγοντας την σοβιετικής έμπνευσης παραμύθα της μετακαπιταλίστριας Κανέλλη. Δεν μπορούσαν όμως να πουν και τερατώδη ψεύδη. Συμβιβάστηκαν σε μια μέση λύση.
Το για ποιο λόγο, παρά το ότι διαψεύστηκαν και κατέρρευσαν οι καταγγελίες Κανέλλη, εξεδόθη η ανακοίνωση «πολιτικής καταδίκης» της ενέργειας του Γ. Λαγού από την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, μπορεί ο καθένας να κατανοήσει, διαβάζοντας την τοποθέτηση της βουλευτού του κλεφτοΠΑΣΟΚ, Ε. Χριστοδουλοπούλου.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: « Κυρία Πρόεδρε, επειδή τα περί της γυναίκας του Καίσαρα είναι γνωστά και πρέπει και να φαίνεται, αν από αυτή την Αίθουσα και τη συγκεκριμένη Επιτροπή βγει προς τα έξω ότι κάποιοι Βουλευτές δεν θέλουμε να απευθυνθεί μομφή, αυτό θα είναι πάρα πολύ κακό, για την Επιτροπή μας πάνω απ' όλα και για το κύρος του Κοινοβουλίου, πέρα από τα κόμματα τα επιμέρους που μετέχουμε εδώ».
Τί υποστηρίζει δηλαδή η βουλευτής του κλεφτοΠΑΣΟΚ; Ότι παρά το γεγονός πως οι καταγγελίες Κανέλλη είναι μυθοπλασίες που δεν αποδεικνύονται, η επιτροπή Δεοντολογίας πρέπει να καταδικάσει τον Γ. Λαγό διότι δεν πρέπει να φανεί στην κοινή γνώμη ότι ο Γ. Λαγός λέει την αλήθεια και η βουλευτής του ΚΚΕ ψεύδεται!
Κάπως έτσι λοιπόν, «η αστική δημοκρατία και το καπιταλιστικό Κράτος που εκμεταλλεύονται το αίμα και των ιδρώτα των εργατών και των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων» έθεσε υπό την προστατευτική αγκάλη του το ΚΚΕ και την βουλευτή του, εκδίδοντας την καταδικαστική ανακοίνωση-παρωδία για την «προκλητική και απαράδεκτη» συμπεριφορά του συναγωνιστή Γ. Λαγού. Ηθικό δίδαγμα: το αντισυνταγματικό τόξο βλάπτει σοβαρά πέρα από τη νομιμότητα και την κοινή λογική!
Ευάγγελος Καρακώστας

ΥΓ. Να υπενθυμίσουμε ότι τα... ανεξάρτητα κανάλια και οι... έγκριτοι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο εκείνη την ημέρα στα... έγκυρα ρεπορτάζ τους για σοβαρό επεισόδιο, καθώς ο Γιάννης Λαγός κυνηγούσε την Κανέλλη μέσα στους διαδρόμους της Βουλής!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...