Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Δόγμα ΣΥΡΙΖΑ: Φέρτε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και εμποδίστε τους να φύγουν!

Το νέο δόγμα του Σύριζα, πιστό στην πρόθεση της Τασίας Χριστοφιλοπούλου να μετατρέψει την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών, αποκαλύπτεται από μια πραγματικά απίστευτη είδηση, η οποία θάφτηκε επιμελώς από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Πριν 10 ημέρες όπως αποκαλύπτει η "Καθημερινή" 100 περίπου Σύροι πέρασαν πεζοί από την Ελλάδα στα Σκόπια. Όπως είναι
εύλογο η μεγάλη πλειοψηφία όσων όσοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας επιθυμούν να φύγουν προς άλλες χώρες της Ευρώπης και να μην παραμείνουν εντός ελληνικής επικράτειας.
Οι εν λόγω Σύροι έφτασαν στην Γευγελή και αφού περιπλανήθηκαν 3 ημέρες στα Σκόπια, εκεί έδωσαν 500 ευρώ ο καθένας (!) σε αφγανό λαθρέμπορο για να τους μεταφέρει στην Κεντρική Ευρώπη. Αυτός όμως τους έβαλε σε τρένο με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη και όχι την Ουγγαρία όπως τους είχε υποσχεθεί. Μέσα στα βαγόνια έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς των Σκοπίων, οι οποίοι τους κλείδωσαν και τους έστειλαν "πακέτο" στην Θεσσαλονίκη.
Οι εν λόγω εγκλωβισμένοι δις λαθρομετανάστες Σύροι εντοπίστηκαν τελικά στο Κιλκίς. Το ελληνικό κράτος λοιπόν τι έκανε; Αντί να τους επιστρέψει στα Σκόπια, αφού από εκεί ήταν η πύλη εισόδου και στα Σκόπια δεν ισχύει η συνθήκη "Δουβλίνο ΙΙ", τους περιέθαλψε και τους έστειλε στην Θεσσαλονίκη. Δεν έγινε μάλιστα ούτε καν διάβημα, ούτε διαμαρτυρία προς το γειτονικό ψευδοκράτος των Σκοπίων για την εγκληματική και παράνομη στάση των σκοπιανών αστυνομικών.
Το δόγμα Σύριζα είναι σαφές: Να έρθουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ακόμα όταν φεύγουν, να τους γυρίζουμε πίσω! Δεν ήταν τυχαία άλλωστε και η άμεση διόρθωση από πλευράς Σακελλαρίδη ότι "θα δίνονται άμεσα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία θα μπορούν να ταξιδέψουν στις χώρες προτίμησής τους".

Ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών είναι το όραμα του Σύριζα για την Πατρίδα μας και αυτό έχει ήδη αρχίσει να πραγματοποιεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...