Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.. ΕΥΡΩΠΗ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ!

“ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΧΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ….” – ΕΥΡΩΠΗ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ! ΤΗΝ “ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ” ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ “ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ”!!!
Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ πριν από λίγη ώρα σε δηλώσεις του , είπε σήμερα ότι η Ευρώπη μπορεί να χρειαστεί να κινηθεί σε διαφορετικές ταχύτητες στο μέλλον, με τη Γερμανία και τη Γαλλία να ηγούνται και άλλες χώρες να ακολουθήσουν μετά…. Να βρεθεί μια λύση και να δοθεί ένα τέλος στις διαπραγματεύσεις.


«Στην Ευρώπη χρειαζόμαστε περισσότερο θάρρος για διαφορετικές ταχύτητες στη συνεργασία», έγραψε ο Γκάμπριελ σε άρθρο του που εμφανίζεται σήμερα στην γερμανική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας Bild, όπως αναφέρει πρακτορείο ειδήσεων.

«Μερικοί – ιδιαίτερα η Γαλλία και η Γερμανία – χρειάζεται να δείξουν το δρόμο, για παράδειγμα στην ενεργειακή πολιτική ή στη συνεργασία στην οικονομική και χρηματοοικονομική πολιτική. Οι άλλοι μπορούν ν’ ακολουθήσουν όταν είναι έτοιμοι», γράφει. «Δεν χρειάζεται να κάνουν όλοι όλα. Αλλά χρειαζόμαστε βαθύτερη συνεργασία κάτω από τη στέγη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Οι δηλώσεις του Γκάμπριελ δημοσιεύονται την ίδια μέρα που θα διεξαχθούν συνομιλίες μεταξύ του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέϊβιντ Κάμερον και της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ στο Βερολίνο στην προσπάθεια του πρώτου να βρει υποστήριξη για μεταρρυθμίσεις στην ΕΕ.

Ο Γκάμπριελ δήλωσε ότι η Ευρώπη χρειάζεται να αλλάξει για να γίνει πιο κοινωνική και πιο δίκαια, και υποστήριξε την αύξηση των επενδύσεων και της ανάπτυξης ώστε να δημιουργηθούν δουλειές, καθώς και τη δίκαια διανομή μεταναστών από τη Βόρειο Αφρική.


«Τα προβλήματα που απλώνονται μπροστά μας είναι τόσο μεγάλα, ώστε κάθε χώρα αδυνατεί να τα λύσει μόνη της, ακόμα και η ισχυρή Γερμανία. Γι’ αυτό το λόγο, ήρθε η ώρα να γίνουν μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη», υποστηρίζει ο Γερμανός αντικαγκελάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...