Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Άστραψε και βρόντηξε ο Στρατηγός Γεωργιάδ ης απο την Ξάνθη για τα ψέμματα του Θεοδωρά κη στο «Ενικος»!

Άστραψε και βρόντηξε ο Στρατηγός Γεωργιάδης απο την Ξάνθη για τις ανακρίβειες του Θεοδωράκη στο «Ενικος»!
georgiadis-giorgos-28052014aΠοιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε …Με σημερινό Δελτίο τύπου ο Στρατηγός ε.α Γεωργιάδης αποδεικνύει πέραν κάθε αμφιβολίας τις ανακρίβειες του Προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για την Περιφορά του Επιταφίου στο Πομακοχώρι Εχίνος !
Καταρρίπτει ένα προς ένα τα δήθεν επιχειρήματα που
αναφέρθηκαν στην εκπομπή όπως οτι δήθεν δόθηκε και η περιβόητη εντολή του ΥΕΘΑ Καμμένου να γίνει η Περιφορά στον Εχίνο !
Να αναφέρουμε εδώ ότι όταν ο δημοσιογράφος Ντεντέ κάλεσε σε διαμαρτυρία τους Κατοίκους της Ξάνθης για την περιφορά του Επιταφίου στον Εχίνο σύμφωνα με Τούρκικη εφημερίδα μαζεύτηκαν πέντε άτομα που τα ανέφερε ονομαστικά …Ποιός ο λόγος να υιοθετήσει τις απόψεις του δημοσιογράφου ο Πρόεδρος του Παταμιού ;afisa2015 (FINAL)

Οι Κεραυνοί του Στρατηγού Γεωργιάδη απο τη Ξάνθη

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
Βενιζέλου 60, ΞΑΝΘΗ,67100.Τηλέφωνο/FAX:25410-25425
e-mail: eaasxanthis.
Ιστοσελίδα :eaasxanthis.gr
Ξάνθη 6, Μαϊ.2015.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Απάντηση στην Εκπομπή TV, ‘’ στον ενικό ’’ της 4 Mαϊ.2015
ΣΧΕΤ: Εκκλησιασμοί σε ι.ν. στα Πομακοχώρια της Ξάνθης 2015
Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ στο Ν. Ξάνθης, μαζί με τους άλλους επτά (7) ‘’αναδόχους’’ Συλλόγους των Ιερών Παρεκκλησίων της παραμεθόριας περιοχής, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, που από 4-ετίας και πλέον, σταδιακά ανακαίνισαν και πραγματοποιούν, σποραδικούς εκκλησιασμούς στους Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης, θεωρούν απαραίτητο, να :
Α. Πληροφορήσουν το κοινό, για τα όσα αναληθή διατυπώθηκαν, από τον Αξιότιμο κ. Σταύρο Θεοδωράκη, Πρόεδρο του Πολιτικού Κόμματος ‘’ Το Ποτάμι’’, στην εκπομπή του Δημοσιογράφου κ Νικολάου Χατζηνικολάου, με τίτλο ‘’στον ενικό’’ την 4η Μαϊ.2015, ειδικότερα όταν αναφέρθηκε στην δραστηριότητα ‘’ Περιφορά του Επιταφίου στον Εχίνο Ξάνθης’’, που τελέστηκε την 10η Απρ.2015 ( Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) .
Β. Διαμαρτυρηθούν για τη μη τήρηση της οφειλόμενης δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε, ούτε από τον κ. Πρόεδρο, ούτε από τον παρουσιαστή της εκπομπής, αφού δεν μας δόθηκε ο λόγος, παρά τις πολλαπλές τηλεφωνικές μας συνομιλίες με τον αρμόδιο συνεργάτη σας, στη διάρκεια της εκπομπής, για την παρουσίαση και της δικής μας άποψης.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε, τα πραγματικά περιστατικά και διευκρινίζουμε, τα παρακάτω:
• «Δεν μαζεύτηκαν κάποιοι απόστρατοι από τις γύρω περιοχές, Ξάνθη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, κλπ », αλλά το εκκλησίασμα ήταν μέλη από τους 8 αναδόχους συλλόγους της Ξάνθης, οι οποίοι μετέβησαν με τις οικογένειές τους, αυτοβούλως και με δικά τους έξοδα.
• Η Περιφορά του Επιταφίου, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, «ούτε για 1η φορά», ούτε « έγινε παρέλαση των αποστράτων για επίδειξη, στο κέντρο του χωριού, κλπ», απλά έγινε για να συνεκκλησιαστούμε και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούμε σε αυτούς που ‘’Φυλάνε Θερμοπύλες’’ στην Περιοχή μας.
• Η διαδρομή του Επιταφίου, ΔΕΝ ΗΤΑΝ «στο κέντρο και σε όλους τους δρόμους του αμιγώς Μουσουλμανικού χωριού», αλλά ακολούθησε την πορεία, έξω από τον Ι.Ν, μπροστά από το Αστ. Τμήμα, το Κέντρο Υγείας και τη Στρ. Μονάδα, μέχρι και το Μνημείο Πεσόντων ( 6-10 Απρ.1941), του Οχυρού Εχίνος.
• ΔΕΝ υπήρξε « κανένα ένοπλο Στρ. Τμήμα ούτε Στρ. Μπάντα», απλά όπως συνηθίζεται, κατόπιν αίτησης μας, διατέθηκαν και φέτος από το Δ’ Σ. Στρατού, για τη μεταφορά του Επιταφίου, από την Τοπική Στρ, Μονάδα, τέσσερις (4) Στρατιώτες και 2 εφεδρικοί.
• ΔΕΝ μας «έστειλε κανείς, ούτε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παν. Καμένος », που μνημονεύτηκε πολλάκις, ούτε είναι απερίσκεπτη ενέργεια, κλπ» και προπαντός ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ, στην «αλλαγή Θρησκευτικών πεποιθήσεων, των συμπατριωτών μας Μουσουλμάνων», όπως αυθαίρετα καταγράφηκε στην εκπομπή.
• Τα στοιχεία που αναφέρθηκαν από τον κ. Πρόεδρο στην εκπομπή, αναφορικά με την Περιφορά Επιταφίου στον ΕΧΙΝΟ, δυστυχώς, δεν υπήρξαν προϊόν αντικειμενικής πληροφόρησης. (παραπλήσιες αυθαίρετες και αναληθείς αναφορές, κυκλοφόρησαν σε κατευθυνόμενα ΜΜΕ και sites,που προσπαθούν να δώσουν άλλη διάσταση στο

Επισημαίνεται ότι όλες οι δραστηριότητες και των 8 αναδόχων Συλλόγων /Ενώσεων, είναι μακριά από Πολιτικά Κόμματα, ΔΕΝ έχουν καμία πολιτική χροιά, ούτε είναι επικοινωνιακά παιχνίδια για ‘’ψηφαλάκια’’, ούτε ‘’εθνικιστικές αντιλήψεις’’, ούτε ‘’δυναμιτίζουν το κλίμα’’, καθότι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, στην Ελληνική Θράκη διαβιούν αρμονικά, σεβόμενοι τη Θρησκευτική μας διαφορετικότητα και πολύ περισσότερο δεν αποδεχόμαστε τις αυθαίρετες εικασίες-απόψεις και υποδείξεις, που διατυπώθηκαν στην εκπομπή σας.

Ευελπιστούμε ότι θα λάβουμε την απάντηση ‘’επί της ουσίας’’ όπως εκφράστηκε από τον καλεσμένο σας κ. Σταύρο Θεοδωράκη στο Β’ Μέρος της εκπομπής σας.( 44:27).
Όλα τα αναγκαία έγγραφα, φωτογραφικό υλικό, VIDEO, κλπ, που μας επιβεβαιώνουν, υπάρχουν στην ιστοσελίδα :www.eaasxanthis.gr. ( Επισυνάπτονται για διευκόλυνση σας).
Σας παρακαλούμε, ύστερα από τα παραπάνω, για την αποκατάσταση της αλήθειας και ταυτόχρονα την προβολή από τα δικά σας ΜΜΕ, της συνεχιζόμενης δραστηριότητας μας: ‘« Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν στα Πομακοχώρια της Ξάνθης 2015 »
Οι Πρόεδροι των ‘’αναδόχων’’ Συλλόγων του Ν. Ξάνθης
Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης.
Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης, Θεοφάνης Καραμπιπέρης.
Σύλλογος ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. Ξάνθης, Θεόδωρος Ρωμανίδης.
Σύλλογος ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ, ‘’Αλησμόνητες Πατρίδες’’, Ανδρέας Εφραιμίδης.
Σύλλογος ΕΒΡΙΤΩΝ, Απόστολος Πολυμένης.
Λύκειο Ελληνίδων . Ευτέρπη Στάντσιου.
Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων, Άννα Μπαλτζοπούλου.
Σύλλογος ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ‘’ο Άγιος Στυλιανός’’, Παρασκευή Μαυρίδου.
Άτυπος Σύλλογος ’’Φίλοι Αγ. Γεωργίου ΜΕΔΟΥΣΑΣ.
Με εκτίμηση
Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΤΣ / ΕΑΑΣ Ξάνθης
( κιν: 6937100910)Κάποιες εικόνες απο το έργο των αναδόχων της Ξάνθης ….Τα συμπεράσματα δικά σας!

πηγη


To γερμανικό «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη!

Η μεγαλύτερη προστασία που απολαμβάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης από το εγχώριο μηντιακό κατεστημένο είναι πως δεν τον βγάζουν συχνά στο «γυαλί» για συνέντευξη, διότι κάθε φορά που αυτό συμβαίνει, κάποιοι «κλαίνε την επένδυση». Ευτυχώς ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν υπακούει στον κανόνα και μας έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε για μια ακόμη φορά με τι έχουμε να κάνουμε…

Ο αρχηγός του «Ποταμιού» λοιπόν – της τρίτης δημοκρατικής δύναμης όπως του άρεσε να λέει – βγήκε να μας πει το πόσο επικίνδυνος είναι ο Πάνος Καμμένος διότι συνέδραμε στην …περιφορά του Επιταφίου σε ένα χωριό της Θράκης κι αυτό μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες με τη μουσουλμανική μειονότητα και τους Τούρκους! Σε μια χώρα που βρίσκεται στη δίνη της πιο βαθιάς κι απειλητικής κρίσης στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της, ο Θεοδωράκης αφιέρωσε σχεδόν το μισό χρόνο της τηλεοπτικής εμφάνισής του στην …επικινδυνότητα του Καμμένου και μάλιστα με αφορμή την περιφορά ενός Επιταφίου! Το βράδυ της Δευτέρας, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν η «Μ. Παρασκευή» για τον Θεοδωράκη, ακόμη κι αν ο ίδιος δεν το κατάλαβε.

Το ερώτημα ασφαλώς είναι γιατί άραγε τόσο μένος; Γιατί απ’ όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, ο αρχηγός του Ποταμιού επέλεξε να εστιάσει στο πρόσωπο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και μάλιστα με αυτόν τον βλακώδη τρόπο; Αν επιχειρήσουμε να ενώσουμε κάποιες «τελίτσες», θα έχουμε όλη την εικόνα.

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον κι αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Δημοκρατία». Τα πρώτα στοιχεία που παρέλαβε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από την έρευνα που πραγματοποίησε στο Πεντάγωνο η Ζωή Γεωργαντά δείχνουν ότι η Ελλάδα δεσμεύτηκε από τους Γερμανούς με 84 δισ. ευρώ σε εξοπλιστικές δαπάνες την περίοδο 1998-2003. Ήταν το… διόδιο για την ένταξή της στην ΟΝΕ. Οι εταίροι στην αρχή έκαναν, μάλιστα, τα… στραβά μάτια και οι συμβάσεις του δανεισμού-μαμούθ, στον οποίο υποχρεωθήκαμε για να μπούμε στα ευρωπαϊκά σαλόνια, δεν ενεγράφησαν στα ελλείμματα εκείνων των ετών αλλά αίφνης, το 2010, τα βρήκαμε μπροστά μας. Το ποσό των 84 δισ. των εξοπλιστικών δαπανών 1998-2003 αντιστοιχεί στο 25% του δημόσιου χρέους και ξεσκεπάζει όλο το σύστημα που έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ με μια πέτρα στον λαιμό.

Το «σύστημα Σημίτη» το οποίο όχι μόνο παρέμεινε ζωντανό αλλά πέτυχε να είναι «σαρξ εκ της σαρκός του» όλοι οι υπουργοί Οικονομικών της περιόδου των μνημονίων ενώ κρατάει ακόμη τα κλειδιά της Τράπεζας της Ελλάδος, προφανώς και δεν είναι σε «ευχάριστη θέση» με όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα έργα και τις ημέρες του… καταλληλότερου. Όπως δεν είναι και οι προστάτες αυτού του «συστήματος», δηλαδή οι Γερμανοί. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που η Γερμανία δεν δίνει συμφωνία στην Ελλάδα, αν δεν υπάρξει «κυβερνητική ανασύνθεση», δηλαδή να αλλάξει ο Τσίπρας κυβερνητικό εταίρο και αντί του τάχα μου «ακροδεξιού» Καμμένου, να προχωρήσει σε συγκυβέρνηση με τον … κεντροαριστερό Θεοδωράκη.

Ο Θεοδωράκης είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του «συστήματος Σημίτη» και της γερμανικής επικυριαρχίας στην Ελλάδα, τώρα που δεν υφίσταται πλέον ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε γι αυτό εμφανίστηκε και τόσο…large, λέγοντας πως δεν επιθυμεί ούτε θέση αντιπροέδρου, ούτε θέση υπουργού σε μια ενδεχόμενη συγκυβέρνηση. Του αρκεί προφανώς να έχει σε κοινοβουλευτική ομηρία τον Τσίπρα και να είναι το «παπαγαλάκι» της «γερμανικής γραμμής» στην ελληνική κυβέρνηση. Του αρκεί να έχει την «ευχέρεια» να σταματήσει την διαδικασία αναζήτησης ευθυνών από τη Βουλή, όταν οι εισαγγελικές αρχές θα αρχίσουν να στέλνουν συστημένους φακέλους στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για το πάρτι της μίζας των εξοπλιστικών.

Το σακίδιο στην πλάτη του Θεοδωράκη είναι «made in Germany». Για αυτό τα συνεχή «πήγαινε – έλα» στο Βερολίνο, η ένταξη του Τάσου Τέλλογλου (προνομιακού συνομιλητή των Γερμανών) στο κόμμα και ασφαλώς οι σχέσεις στοργής με τον Μάρτιν Σουλτς. Πίσω από όλο αυτόν τον «ευρωπαϊσμό» δεν υπάρχει παρά μόνο το ωμό γερμανικό οικονομικό συμφέρον και η σχέση υποταγής της Ελλάδας στη Γερμανία.

Συμμετοχή λοιπόν του Θεοδωράκη σε ελληνική κυβέρνηση θα σήμαινε αυτομάτως πως η εκπροσώπηση των ελληνικών συμφερόντων θα «πήγαινε στα βράχια» και θα μιλούσαμε πλέον για πρακτόρευση (ή έστω μεσίτευση) των γερμανικών συμφερόντων. Όπως και επί Σημίτη, δηλαδή. Μόνο που τότε ήθελαν τις υπογραφές για να δέσουν τη χώρα, ενώ τώρα θέλουν και όλα τα λεφτά!


Ο Τσίπρας, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αντιστέκεται σθεναρά και δεν υποκύπτει στο «να τον πάρει το Ποτάμι». Πολλώ δε μάλλον όταν ο Θεοδωράκης κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις που αξιολογούνται από την πλειοψηφία των τηλεθεατών με έναν απλό, αυθόρμητο αλλά και τόσο εύστοχο τρόπο: «ο άνθρωπος είναι μ……..ς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...