Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ;

Με έκπληξη και τρόμο παρακολουθήσαμε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβούλιου έκανε παρέμβαση αντιφασιστική οργάνωση με πρωτεργάτη ή επικεφαλής γνωστή δικηγόρο μόνιμης υπεράσπισής τους, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές όπου οι αναρχικοί της πόλης έχουν έρθει αντιμέτωποι με το νόμο.
Η συγκεκριμένη ομάδα αφού προσπάθησε να παρουσιάσει την όλη δράση ως ακομμάτιστη είχε ως βασικό αίτημα να δοθούνε από τον δήμο Καβάλας δημοτικά και δημόσια κτίρια με σκοπό να εγκατασταθούνε σε αυτά οι ορδές των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν λαθραία και παράνομα κάθε μέρα στην εδαφική μας επικράτεια!

Η δήμαρχος Καβάλας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα φαίνεται να τοποθετήθηκε θετικά στη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών στη πόλη μας (χρησιμοποιώντας κτίρια του δήμου) και πρότεινε μάλιστα οι «φιλοξενούμενοι» στα δημοτικά κτίρια λαθρομετανάστες να εργάζονται και να πληρώνονται από το αρμόδιο υπουργείο. Και όλα αυτά τη στιγμή μάλιστα που ο αριθμός των Ελλήνων ανέργων έχει εκτοξευθεί στα ύψη!Απ΄ότι φαίνεται γίνεται σύνηθες φαινόμενο η παρέμβαση των αναρχικών και αντιφασιστικών κύκλων στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας (ας μην ξεχνάμε την κατάληψη του δημαρχείου τα περασμένα Χριστούγεννα) που έχουν ως μοναδικό στόχο την προώθηση των ανθελληνικών ενεργειών των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...