Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Bild .ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ BRICS " ΚΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ"

Για απατεωνιά της Ελλάδας στην πληρωμή του ΔΝΤ, κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα Bild.
Η γερμανική εφημερίδα λέει ότι η Ελλάδα κατάφερε να πληρώσει τη δόση της στο ΔΝΤ, όχι επειδή διέθετε τα χρήματα στα κρατικά ταμεία, αλλά για να αποφύγει τα χειρότερα.«Για να μην διολισθήσει στην απόλυτη χρεοκοπία χρησιμοποίησε και πάλι μικροαπατεωνιά. Δεν πλήρωσε τη συνδρομή της στο Ταμείο και πήρε αυτά τα χρήματα για να πληρώσει τα χρέη της. Όπως επιβεβαίωσαν χθες κύκλοι της ελληνικής κυβέρνησης η Τράπεζα της Ελλάδας της διέθεσε το ποσό που το έστειλε στο ΔΝΤ», σημειώνει η εφημερίδα.

Η εφημερίδα γράφει ότι: «Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους των Αθηνών αυτό έγινε με τη συγκατάθεση των θεσμών, που δέχθηκαν το τρικ μόνο και μόνο για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τα χειρότερα».

Αλλά η ευγνωμοσύνη της Ελλάδας ήταν περιορισμένη, συνεχίζει στο άρθρο η εφημερίδα, διότι κατά τη διάρκεια του Eurogroup ο κ. Τσίπρας τηλεφώνησε στη Μόσχα για να ευχαριστήσει τους Ρώσους και να δείξει ότι ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της τράπεζας των BRICS, των 5 γοργά αναπτυσσόμενων οικονομιών του πλανήτη (Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Νότια Αφρική και Βραζιλία), η οποία είναι κάτι σαν μια «αντι-Παγκόσμια Τράπεζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...