Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

BBC. Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν Η ISIS «ντύνεται πρόσφυγας» και εισβάλλει αθόρυβα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα"

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙKΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ - ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ;
Ως «πρόσφυγες» διεισδύουν στην Ευρώπη  και στην Ελλάδα βέβαια μαχητές της ισλαμικής οργάνωσης ISIS σύμφωνα με τον σύμβουλο της κυβέρνησης της Λιβύης Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν που πορχώρησε σε σχετιές δηλώσεις στο BBC


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ισλαμιστές  συνεργάζονται με τους διακινητές για να διεισδύσουν παράνομα στην περιοχή μαζί με τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στα ιταλικά και ελληνικά παράλια. Στην Ιταλία ήδη οι λαθρομετανάστες "μετρούν" 5.000.000 ανθρώπους!

Κράτη, όπως το Κατάρ, κατά κύριο λόγο και η Σαουδική Αραβία κατά δεύτερο, χρηματοδοτούν τις ροές των ισλαμιστών προς την Ευρώπη και εκεί τους υποστηρίζουν με διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις...

Ο σύμβουλος της Κυβέρνησης της Λιβύης Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν είπε στο BBC ότι οι πληροφορίες του προέρχονται από συζητήσεις που είχε με επιχειρηματίες που ασχολούνται με την μετακίνηση των λαθρομεταναστών από τη Βόρεια Αφρική, και οι οποίοι ελέγχονται από την τρομοκρατική οργάνωση, η οποία λαμβάνει μεγάλα κεφάλαια από το Κατάρ.

Μάλιστα, ο Λίβυος αξιωματούχος αποκάλυψε ότι η ISIS επιτρέπει τη δράση των διακινητών με αντάλλαγμα το 50% των κερδών τους.

Περίπου 60.000 άνθρωποι έχουν επιχειρήσει να περάσουν τη Μεσόγειο από την αρχή του χρόνου ενώ μόνο στην Ελλάδα το πρώτο τετράμηνο του 2015 έχουν εισβάλλει 36.000 λαθρομετανάστες (14.000 το αντίστοιχο τετράμηνο του 2014) εκ των οποίων ουδείς γνωρίζει ποιοι βρίσκονται κάτω από την ιδεολογική ή άλλη επιρροή της οργάνωσης και ποιοι όχι, και φυσικά ουδέποτε πρόκειται να μάθουμε.


Μετά από την ανατροπή του Συνταγματάρχη Καντάφι το 2011, το χάος που επικρατεί στη Λιβύη έχει επιτρέψει την ανεξέλεγκτη δράση των διακινητών και έχει οδηγήσει στην αύξηση της επιρροής της ISIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...