Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Τράπεζα Barclays: Στημένη η... “σκληρή διαπραγμάτευση”

Την πικρή αλήθεια για την δήθεν… «σκληρή διαπραγμάτευση» –που μας κρύβουν επιμελώς τα ξεφωνημένα παπαγαλάκια του χιλιάρικου- λέει στέλεχος της γνωστής συστημικής Τράπεζας του Λονδίνου, Barclays, μιλώντας στο bankingnews.gr. Μάλιστα, είναι τόσο σίγουρος, που επιμένει ότι συμφωνία (και Μνημόνιο 3) θα υπάρξει, ακόμα κι αν επιτεθούν… Αρειανοί στην Γή μας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί  τον βασικό κορμό της ελληνικής κυβέρνησης είναι αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα, έχει το πρόγραμμα του αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο ρους της ελληνικής ιστορίας δεν μπορεί να αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί ένα συνεπές αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα. Θέλει να αλλάξει κακώς κείμενα αλλά δεν θέλει την ρήξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει καλά το παιχνίδι του απείθαρχου παιδιού.
Γνωρίζει όμως το απείθαρχο παιδί ότι η στοργική οικογένεια θα τον αγκαλιάσει πάλι όπως στην επιστροφή του άσωτου υιού. Η Ευρώπη επίσης θέλει την Ελλάδα στο ευρώ. Η Ευρώπη δεν θέλει πειράματα, διάσπαση ή συνθήκες αποσταθεροποίησης. Η ευρωπαϊκή οικονομία ετοιμάζεται για μια περίοδο οικονομικής ανάκαμψης, οι κυβερνήσεις ποντάρουν στην περίοδο οικονομικής ευημερίας που ξεκινάει και δεν θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να χαλάσει το πάρτι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ακόμη και αν ο πλανήτης Γη δεχθεί επίθεση από εξωγήινους πάλι η Ελλάδα θα συμφωνήσει με την ΕΕ, ο φυσικός χώρος της Ελλάδος είναι η Ευρώπη».
Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...