Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Τζιχαντιστές του ISIL διέσχισαν με λέμβους την Μεσόγειο - Ξεκίνησαν από την Τουρκία και αποβιβάσθηκαν στην Λιβύη - Εικόνες σοκ

 ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ "ΒΟΛΗΣ" Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ
Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το πρώτο πετυχημένο ταξίδι διασχίσεως της Μεσογείου από τζιχαντιστές της ISIL, oι οποίοι ξεκίνησαν ανενόχλητοι από την Τουρκία με λέμβους και φουσκωτά και έφθασαν στις ακτές της Λιβύης προς ενίσχυση των εγκληματιών ομοϊδεατών τους που δρουν στην χώρα αυτή.


Φυσικά αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι πλέον σε απόσταση "βολής" και διατρέχει άμεσο κίνδυνο από τα εξτρεμιστικά στοιχεία του Ισλάμ τα οποία τυγχάνουν ιδιαίτερης ασυλίας στην Τουρκία, η οποία ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του ISIL.

Ανενόχλητοι οι τζιχαντιστές «κόβουν» βόλτες στη Μεσόγειο πάνω σε φουσκωτά, ταχύπλοα και άλλες μηχανοκίνητες λέμβους. Αυτό καταγγέλλουν στο Twitter ειδησεογραφικοί λογαριασμοί που πρόσκεινται στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης, οι οποίοι μάλιστα δημοσιεύουν και δύο φωτογραφίες, μία τζιχαντιστών εν πλω και μία ακόμα να κάνουν απόβαση σε ακτή της Βεγγάζης.

Οι ίδιοι επίσης διαμαρτύρονται έντονα επειδή το ιταλικό Ναυτικό,που περιπολεί στην περιοχή, δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τους τζιχαντιστές που πλέουν ανενόχλητοι στα μεσογειακά νερά.

«Η διαδρομή των τρομοκρατών στη Βεγγάζη: Από την Τουρκία στη Μισράτα και από εκεί στη Βεγγάζη μέσω θαλάσσης».

Στην πρώτη φωτογραφία οι τζιχαντιστές περιχαρείς σκίζουν τα κύματα της Μεσογείου, στη δεύτερη αποβιβάζονται σε παραλία της Βεγγάζης.
Το επόμενο tweet γράφει: «Η ισλαμιστική Μαφία δρα ανενόχλητη στην Τουρκία και στη Μισράτα και στέλνει τρομοκράτες στη Βεγγάζη και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει».


Το τρίτο tweet καταγγέλλει ότι το Ιταλικό Ναυτικό που περιπολεί στην περιοχή επιτρέπει στους τζιχαντιστές να εισέρχονται στη Λιβύη. Από που εισέρχονται οι τζιχαντιστές στη Λιβύη; Από τη θάλασσα. Από που ξεκινάνε οι καραβιές των τζιχαντιστών για τη Λιβύη; Από την Τουρκία. Αυτά καταγγέλλουν οι Λίβυοι.
Τόσο ο Νίκος Κοτζιάς όσο και ο Πάνος Καμμένος έχουν σηκώσει το θέμα ψηλά και το έχουν θέσει με επίσημες δηλώσεις τους στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Μόνο χυδαίες γερμανικές εφημερίδες, όπως η Bild, ειρωνεύονται αυτό που τώρα μεταδίδουν και τα αμερικανικά Μέσα.

Θυμηθείτε το χάρτη που έδειξε το FOX NEWS, το πλάνο κυκλοφορεί ευρέως στο Twitter, που δείχνει με βέλη τα κύματα εισβολής των τζιχαντιστών από Λιβύη και Μέση Ανατολή να «δείχνουν» την Ελλάδα.


Η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο των τζιχαντιστών. Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι λέει.

Η χώρα μας -υπενθυμίζουμε- ότι έχει κηρύξει τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος συμμετέχοντας στον Συνασπισμό ενάντια στους τζιχαντιστές που ηγούνται οι ΗΠΑ.

Οι ισλαμιστές έχουν επανειλημμένα απειλήσει ότι θα εισβάλουν στην Νότια Ευρώπη χρησιμοποιώντας τις περιοχές ποπυ ελέγχουν στη Λιβύη. Μέσα σε αυτές τις χώρες έχουν βάλει στο "στόχαστρο" και την Ελλάδ και ειδικότερα την Κρήτη, καθώς είναι προσιτή. Άλλωστε εάν κάνουν ταξίδι από την Τουρκία μέχρι τη Λιβύη, με σχεδίες,βάρκες, και...σαμπρέλες, στην Κρήτη θα "κολήσουν";

Για την εισβολή σε Ιταλία και Ελλάδα οι τζιχαντιστές θα εφορμήσουν από τη Λιβύη, στην οποία ελέγχουν δύο στρατηγικά λιμάνια: τη Σύρτη και τη Ντέρνα. Επίσης, το Ισλαμικό Κράτος δίνει μάχη να θέσει υπό τον έλεγχό του και τη Βεγγάζη.

Στο Twitter προ μηνός αναρτήθηκε η ακόλουθη φωτογραφία με τζιχαντιστές να πλέουν μέσα σε ένα ταχύπλοο:


Αφού διευκρινίζεται ότι η φωτογραφία δεν είναι από τη Λιβύη, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, αναφέρει η λεζάντα: «Ο Θεός (Αλλάχ) τους έδωσε ποτάμια ώστε να μπορούν να εκπαιδευτούν στο πώς θα κατακτήσουν τη Ρώμη».

Η φωτογραφία είναι απόδειξη, ντοκουμέντο, ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει τους άνδρες του πώς να διασχίσουν τη Μεσόγειο με μικρά ταχύπλοα για να εισβάλουν στην Ευρώπη.

Απόβαση σε χώρες της Νότιας Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα σε ακτές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας σχεδιάζει να κάνει το Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο τις στρατιωτικές βάσεις που έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες στη Λιβύη.

Σύμφωνα με έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες καιρό το Ίδρυμα Quilliam, το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει μία μίνι «εισβολή» μικρών τρομοκρατικών ομάδων στην Ευρώπη, με απώτερο στόχο την πρόκληση αντιποίνων για την εκστρατεία της Δύσης κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία.

Το έγγραφο που παρουσίασε το Ίδρυμα Quilliam αναφέρεται σε ένα δοκίμιο που γράφτηκε και κυκλοφόρησε από κορυφαίο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη, εντός του οποίου αναγράφονται με λεπτομέρειες ο τρόπος που έχει οργανωθεί το εν λόγω σχέδιο.

Όπως αναφέρεται, οι τζιχαντιστές θα αποβιβαστούν στις ακτές της Νότιας Ευρώπης επιβιβαζόμενοι σε μικρές βάρκες, αξιοποιώντας την εμπειρία των προσφύγων της Βόρειας Αφρικής και ακολουθώντας περίπου το ίδιο δρομολόγιο.

Ως βασική πύλη εισόδου των ακραίων ισλαμιστών στη Γηραιά Ήπειρο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως η Ιταλία, λόγω της εγγύτητας των ακτών της με αυτών της Λιβύης.

Σύμφωνα με το εν λόγω δοκίμιο, η Λιβύη είναι ιδανική για κάτι τέτοιο διότι «έχει μια μεγάλη ακτογραμμή και είναι απέναντι από τις νότιες χώρες των σταυροφόρων, στις οποίες μπορεί να φτάσει κανείς με ευκολία ακόμα και με υποτυπώδεις βάρκες».

Παράλληλα, αφού ο εμπνευστής του κειμένου σημειώνει ότι κάθε μέρα «φτάνουν στην Ελλάδα, στην Ιταλία, ακόμη και στη Νότια Ισπανία, απαρατήρητοι, περίπου 500 Βορειοαφρικανοί», εν συνεχεία τονίζει πως αν αυτό αξιοποιηθεί έστω και μερικώς και υπάρξει στρατηγική ανάπτυξη, «θα ξεσπούσε πανδαιμόνιο στη Νότια Ευρώπη».

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας η περιοχή που βρίσκεται πιο κοντά στις λιβυκές ακτές είναι η Κρήτη. Το ελληνικό νησί θεωρείται από τα εγγύτερα στη Λιβύη, αφού το χωρίζουν κάτι λιγότερο από 200 μίλια θάλασσας από την πόλη Ντέρνα, προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Οι φωτογραφίες με τα ταξίδια των Τούρκων τζιχαντιστών είναι προειδοποίηση ότι η "Τζιχάντ Ferries" βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Δεν πρέπει ποτέ να λησμονείται το γεγονός ότι μέχρι τώρα διαβλέπεται μια ισχυρή ένδειξη υπόγειας στήριξης των σουνιτών εξτρεμιστών από την Δύση και ειδικότερα από την χώρα πέραν του Ατλαντικού, αφού το ISIL στηρίχθηκε και εξοπλίστηκε από τις ΗΠΑ με σκοπό την πτώση και αντροπή του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ.

Είναι εμφανές ότι η διασπορά εκατοντάδων "πυρήνων εν υπνώσει" στα ευρωπαϊκά εδάφη και στην Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελέσει μοχλό πίεσης σε οποιαδήποτε χώρα προχωρήσει σε πολιτικές ενάντιες στα υπερατλαντικά συμφέροντα.Πολλοί αναλυτές αναρωτιούνται εάν η ξαφνική επίθεση των αδερφών Κουασί στο Παρίσι είχε κάποια σχέση με την προ μερικών ημερών δήλωση του Γάλλου προέδρου Φ.Ολάντ ότι θα πρέπει να διακοπούν οι ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Μάλιστα ο πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ επί κυβερνήσεως Ρήγκαν και πρώην εκδότης των Wall Street Journal, και Business Week, Paul Craig Roberts με άρθρο-βόμβα τότε είχε γράψει ότι η επίθεση των αδελφών Κουασί στο Παρίσι διοργανώθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ως προειδοποίηση στον Γάλλο πρόεδρο Φ.Ολάντ που δύο μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει την άρση των οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας ως βλαπτικές για την γαλλική οικονομία.

Ο πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αναφέρει για την επίθεση που στοίχισε 12 ζωές στο περιοδικό Charlie Hebdo ότι ήταν μια "false flag operation" (δηλαδή επιχείρηση εξαπάτησης ώστε να γίνει πιστευτό ότι πραγματοποιήθηκε από άλλες ομάδες ή μονάδες από αυτούς που πραγματικά την σχεδίασαν) με σκοπό να συνδέσουν το "καράβι της Γαλλίας" με τις ΗΠΑ.

Όλα αυτά θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν, και να μην υπάρχει εφησυχασμός στην Ελλάδα,ειδικότερα τώρα που είναι γνωστό πως παρεισφρύουν μέσα στους λαθρομετανάστες οι εγκληματίες του ISIL.

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...