Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ISIL ΦΡΙΚΗ !!Εκοψαν τα κεφαλια απο 31 Αιθίοπες Κόπτες Oρθόδοξους Χριστιανούς Video

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ
Nέες φρικαλεότητες  διέπραξαν οι ισλαμιστές εγκληματίες του ISIL, αυτή τη φορά το παρακλάδι της Λιβύης το οποίο αποκεφάλισε δεκαέξι  Αιθίοπες Κόπτες χριστιανούς (οι παλαιοί Ορθόδοξοι προ της Β' Οικουμενικής Συνόδου) και εκτέλεσε με πυροβολισμούς άλλους δεκαπέντε


Στη Λιβύη μεταφέρεται σταδιακά το «θέατρο» της βαρβαρότητας του ISIL, καθώς, ισλαμιστική οργάνωση που είναι παρακλάδι του εκτέλεσε περίπου τριάντα έναν χριστιανούς αιχμαλώτους.

Το βίντεο διάρκειας 29 λεπτών δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο (ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει «κατέβει) και απεικονίζει ένοπλους να έχουν απαγάγει δύο ομάδες χριστιανών, στον Βορρά και το Νότο της Λιβύης.

Όμως υπάρχει ένα απόσπασμα πέντε περίπου λεπτών που είναι ενδεικτικό του τι πρεσβεύουν αυτά τα κτήνη που εξέθρεψε η Δύση για να ανατρέψει τον πρόεδρο Άσαντ, και τώρα υποκριτικά δήθεν βομβαρδίζει χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σύρος πρόεδρος Άσαντ αλλά και η κυβέρνηση του Ιράκ καταγγέλουν ότι οι βομβαρδισμοί των Αμερικανών έιναι "τζόυφιοι" για το θεαθήναι, και οι Ιρακινοί δηλώνουν ότι πολλάκις οι δυτικοί έχουν ρίψει "κατά λάθος" εφόδια στους τζιχαντιστές.

Δυστυχώς αυτά τα κτήνη έχουν καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος της ανθρώπινης Ιστορίας, προ ημερών ανατίναξαν την αρχαία Νινευί, ανενόχλητοι (δεν εθεάθη κανένα αμερικανικό μαχητικό για να τους βομβαρδίσει), και έτσι όλως τυχαίως εφαμόζουν την βασική αρχή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το ξαναγράψιμο της Ιστορίας.Αν δεν υπάρχουν μνημεία δεν υπάρχει Ιστορία, τόσο απλά.

Οι χριστιανικοί πληθυσμοί ορθόδοξης κυρίως προέλευσης όλως τυχαίως κυνιγιούνται ανηλεώς σε όλες τις περιοχές όπου δρα αυτό το βδέλυγμα που λέγεται ISIL. Ως γνωστόν οι ορθόδοξοι πληθυσμοί κοιτούν προς την πλευρά της Μόσχας, και αυτό δεν αρέσει στα νεοταξικά κέντρα που εδράζουν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.Σύμφωνα με το βίντεο, την μία ομάδα κρατούσε η οργάνωση Επαρχία Μπάρκα στα ανατολικά της Λιβύης και την άλλη ομάδα μία οργάνωση που αυτοαποκαλείται Επαρχία Φαζάν, στον νότο.Ο μασκοφόρος ένοπλος δηλώνει στην κάμερα ότι οι χριστιανοί θα πρέπει να ασπαστούν το Ισλάμ ή να πληρώσουν ειδικό φόρο που περιγράφει το Κοράνι.
Στη συνέχεια τζιχαντιστές στα νότια της Λιβύης εκτελούν τουλάχιστον 15 αιχμαλώτους με πυροβολισμό, ενώ τζιχαντιστές στα ανατολικά αποκεφαλίζουν τουλάχιστον 16 άτομα σε παραλία της Λιβύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...