Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Άρθρο καταπέλτης των FT: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει, έρχεται η Χρυσή Αυγή - Όλος ο κόσμος περιμένει να δει αν ο Τσίπρας θα χορέψει τον χορό του Ζαλόγγου!

Το άρθρο των Financial Times έχει τίτλο "Η ώρα των αποφάσεων" και εστιάζει στο πώς η ελληνική κυβέρνηση στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων δεν έχει ακόμα δεσμευτεί σε όσα ζητούν οι εταίροι
- Όταν δεν παραδίδουν διαλέξεις για τον λανθασμένο χειρισμό της κρίσης με το ευρώ, οι αριστεροί της κυβέρνησης, αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες του προλεταριάτου και των πάτριων εδαφών, σημειώνει ο αρθρογράφος

- "Αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, τότε μόνη ενισχυμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που έρχεται τρίτη στις δημοσκοπήσεις"

Σε ένα καταπελτικό άρθρο οι Financial Times τα βάζουν με τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αν η τορινή κυβέρνηση αποτύχει, τότε θα είναι η σειρά της Χρυσής Αυγής να έρθει στην εξουσία της Ελλάδας.

"Όταν δεν παραδίδουν διαλέξεις στις ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με το πόσο λάθος έχουν χειριστεί την κρίση με το ευρώ, τότε οι αριστεροί της κυβέρνησης, αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες του προλεταριάτου και των πάτριων εδαφών", σημειώνουν οι Tony Barber και Kerin Hope στο άρθρο τους με τίτλο "Η ώρα των αποφάσεων". 

Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουν στο πώς η ελληνική κυβέρνηση στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων δεν έχει ακόμα δεσμευτεί σε όσα ζητούν οι εταίροι. "Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να είναι αυτός που θα οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια" σημειώνεται, αλλά, τονίζεται στη συνέχεια ότι εάν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, τότε μόνη ενισχυμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που έρχεται τρίτη στις δημοσκοπήσεις.

Στο τέλος του κειμένου, γίνεται αναφορά στο χορό του Ζαλόγγου, και σχολιάζουν: "Όλος ο κόσμος παρακολουθεί να δει αν ο κύριος Τσίπρας και οι συνάδελφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν να αναπαραστήσουν τον Χορό του Ζαλόγγου".

ΠΗΓΗ: FINANCIAL TIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...