Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Ο κομματάρχης της ΝΔ στη Ροδόπη Ντίνος Μορφακίδης «Καμμία Ρωσία και καμμία Κίνα δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση για μια Ελλάδα»

Στο τηλεοπτικό κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ο Ντίνος Μορφακίδης Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης (ΝΟΔΕ) Ροδόπης της ΝΔ μετά από το πέμπτο λεπτό λέει ο Τσίπρας, κυβέρνηση, Ελλάδα «να μην προσδοκά πράγματα από την ρωσική πλευρά διότι ακούγεται ότι θα προστρέξει στην Κίνα στη Ρωσία για βοήθεια κλπ κλπ. Καμμία Ρωσία και καμμία Κίνα δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση για μια Ελλάδα».

Ξέρει κάτι ο κομματάρχης της ΝΔ (μέσα από το νομό που είναι η καρδιά του τουρκικού προξενείου), σχετικά με την πραγματική στάση της Ρωσίας ή τραβάει το χαλί για να μην εξοντωθούν οι συμμορίες που εξυπηρετεί ο ίδιος; Πάντως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, Τζήμερος και ΣΙΑ αυτό προωθούν για χρόνια, ότι η Ελλαδίτσα είναι τίποτα για τη Ρωσία και η Ρωσία τα έχει βρει με Γερμανούς και Αμερικανούς και δεν θα βοηθήσει γι’ αυτό να δεχτούμε τη γερμανική Ε.Ε. Ο Μορφακίδης (που «εκλέχθηκε» χωρίς αντίπαλο) απλώς το είπε χωρίς δημοσιοσχετίστικο περιτύλιγμα. Θα του απαντήσει κάποιος;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...