Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Η μπίζνα της λαθρομετανάστευσης: Χρήμα, πολύ χρήμα...

95 λαθρομετανάστες πλήρωσαν στους μεταφορείς τους από 4000 - 4750 ευρώ για να έρθουν σε μια χώρα όπου υπάρχει πείνα και των γονέων...! Και όμως εισβάλλουν κατά χιλιάδες... Σκεφθείτε λοιπόν. 2.000.000 που θέλουν να περάσουν τα σύνορα Χ 4.000 ευρώ = ΧΑΟΣ για εμάς, εκατομμύρια ευρώ για τους "μεταφορείς".
Προσπερνούμε πως προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι "ήταν πλούσιοι που ζούσαν σε καταυλισμούς στην
Τουρκία (όπου γινόταν πλιάτσικο αβέρτα) έχοντας κομπόδεμα χιλιάδων ευρώ πάνω τους", προσπερνούμε πως αυτοί οι άνθρωποι, με μισθό 50 ευρώ μάζεψαν αυτά τα χρήματα, ή το ψέμα πως οι συγγενείς τους πουλούν την περιουσία τους για να μαζευτούν αυτά τα χρήματα.
Στα 380.000 με 450.000$ εκτιμώνται τα κέρδη των Τούρκων μεταφορέων που έφεραν μέχρι σχεδόν στη Ραφήνα 95 λαθρομετανάστες, από τα τουρκικά παράλια, διασχίζοντας ανενόχλητοι όλο το Αιγαίο. Οι τρεις Τούρκοι επιχειρηματίες μεταφορείς συνελήφθησαν, μεν, αλλά με 400 χιλιάρικα στην τσέπη μπορούν να αντέξουν τις ελληνικές φυλακές.
Βέβαια τα κέρδη δεν είναι καθαρά καθώς έχει προηγηθεί το σχετικό "λάδωμα" της τουρκικής Ακτοφυλακής και έτσι όμως η μεταφορά ήταν άκρως επικερδής.
Υ.Γ. Τώρα ποιος είναι ο αδύνατος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συζητήσιμο: Ο Έλληνας πολίτης ο οποίος δεν έχει ούτε τα απαραίτητα για την καθημερινή του διαβίωση ή οι λαθρομετανάστες που έχουν 4000$ να δώσουν για ένα ταξίδι συν πόσα ακόμη μαζί τους;

Το σημαντικότερο όμως είναι τα μυστικά κονδύλια από Ριάντ και Ντόχα που τροφοδοτούν τα κυκλώματα των μεταφορέων «μεταναστών» με στόχο βέβαια την ραγδαία αύξηση των μουσουλμανικων πληθυσμών στην Ευρώπη. Αλλά αυτά είναι «ψιλά» γράμματα. Προέχει το «ανθρωπιστικό» του ζητήματος και το κέφι της κυρά - Τασίας!
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας
 Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...