Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΔΕΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ;Νέα λιστα με εκατομμύρια πληρωμών σε ΜΜ»Ε»! Πλήρωναν μέχρι και άρθρα!

ΔΕΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέα λιστα με εκατομμύρια πληρωμών σε ΜΜ»Ε»! Πλήρωναν μέχρι και άρθρα!
ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ;
Θα μιλήσουν πάλι για πολυδάπανο δημόσιο;
ο «διαφημιστικές» δαπάνες 3.555.620,53 ευρώ μέσω της δεύτερης διαφημιστικής εταιρείας ΕΛΜΑ ΕΠΕ! Έρχονται να προστεθούν στην λισταπου αποκαλύψαμε  και έφτανε το ιλιγγιώδες ποσό των 5 εκατομμυρίων. 8,5 εκ. Ευρώ σύνολο δηλαδή, την εποχή που λεφτά δεν υπήρχαν.

Οι δαπάνες όμως αυτές αφορούν ακόμα και πληρωμένα άρθρα. Γι’ αυτο η διοίκηση και η πράσινη απάτη του Παπανδρέου ήταν στο απυρόβλητο.
Υπάρχουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και άλλες λίστες με δαπάνες που πληρώνονται απ’ ευθείας σε ΜΜΕ από την αρμόδια διεύθυνση ΔΕΣΕ ΔΕΗ, που παίζει τη μπάλα με τον εκάστοτε διευθύνοντα σύμβουλο… Οι άλλες «ΑΠ’ ευθείας» δαπάνες προκύπτουν και από τα ευρήματα της παρούσας λίστας όπου υπάρχουν εγγραφές για ανύπαρκτες εφημεριδες με την ´ενδειξη «πληρώνονται απ’ ευθείας».
Απ’ ευθείας από το αίμα του Ελληνικού λαούΣε λίγο ολόκληρη και η δεύτερη λίστα.

 ΔΕΗ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ».

Ποιό; Το μονοπώλιο μοίραζε διαφήμιση στους εκλεκτούς του καθεστώτος, την ίδια στιγμή που έκοβαν το ρεύμα σε οικογένειες και ρήμαζαν με χρεώσεις τα νοικοκυριά!
Και έβγαιναν οι νεοφιλελέδες να μιλούν για «σπάταλο δημόσιο», την ωρα που από την πίσω πόρτα τσέπωναν τσουβάλια μέσω «διαφήμισης»!
Αλήθεια, τι ακριβώς διαφημίζει ένα «μονοπώλιο»;
και ο Νίκος Νικολόπουλος κατήγγειλε από το 2012 με σειρά Ερωτήσεων τη παράνομη σύμβαση της ΔΕΗ με ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία και η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη μετά από παρέμβαση του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Κοινοποιούμε τη λίστα με τους αποδέκτες της διαφημιστικής πίτας 4,8 εκ. ευρώ της ΔΕΗ ετών 2012, 2013 μέχρι Απρίλη 2014 , που περιλαμβάνει εφημερίδες, blogs, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς δια μέσω της ελεγχόμενης σύμβασης της ΔΕΗ με τη διαφημιστική εταιρεία. Αν πρόκειται για πολιτικά κατευθυνόμενη ή όχι δαπάνη, θα το κρίνετε μόνοι σας.


http://greekactive.blogspot.gr/2015/04/blog-post_57.html#axzz3WSf9D2IK

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...