Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Το Ποτάμι ως δημιούργημα ειδικού σκοπού !! όργανο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.

Οτιδήποτε μπορεί κάνει ο Θεοδωράκης προκειμένου να αποδείξει τόσο ότι το κομματικό του μόρφωμα αποτελεί όργανο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των εγχώριων «νταβατζήδων» της ενημέρωσης όσο και την αθεράπευτη γερμανοδουλεία του. Πριν από λίγες μέρες στη Βουλή ενοχλήθηκε ακόμη και από την
άσφαιρη φραστική δημαγωγία ενός κυβερνητικού βουλευτή, για να βγάλει έναν λόγο του οποίου το συμπέρασμα ήταν ότι έπρεπε όλοι υποχρεωτικά να ψάλλουν ύμνους για τη Μέρκελ και τη Γερμανία.
Τώρα, βλέπουμε το προκλητικό δημοσίευμα των Financial Times,το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να επιβάλει τη συμμετοχή του Ποταμιού ως νέου κυβερνητικού εταίρου (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) του ΣΥΡΙΖΑ! Ο ίδιος, βεβαίως, δεν επιχειρεί, έστω για μηντιακούς λόγους, να κρατηθεί μακριά από αυτά τα σενάρια και να τα καταδικάσει, δείχνοντας έτσι το μέγεθος της ξενοδουλείας του και ότι αποτελεί ένα δημιούργημα ειδικού σκοπού.
Είναι τυχαίο, άραγε, ότι οι πρώτες επερωτήσεις που έκαναν οι βουλευτές του αφορούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα; Είναι τυχαίο, επίσης, ότι τα λεγόμενα του ιδίου του Θεοδωράκη λειτουργούν ως εγχώρια προώθηση των θέσεων της Μέρκελ; Είναι προφανές για ποιους λόγους, λοιπόν, τα διάφορα ξένα ΜΜΕ  αβαντάρουν σε τέτοιον βαθμό το Ποτάμι, κάνοντας ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας.
Δεν έχουν, μάλιστα, κανένα πρόβλημα αυτή η αβάντα να έχει ανοιχτά προκλητικό χαρακτήρα, αδιαφορώντας πλήρως για τη γενική κατακραυγή που σηκώνει αυτή η ξεκάθαρη ανάδειξη του Ποταμιού σε όργανο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...