Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ Οι γαλάζιοι πιλότοι της συμφοράς

 Πρόκειται για ένα μπουλούκι στελεχών τα οποία εάν δεν υπήρχε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Εθνάρχης, ο άνθρωπος γα τον οποίο ο Ζισκάρ Ντ΄ Εστέν διάθεσε το προσωπικό του αεροπλάνο ώστε να επιστρέψει από το Παρίσι στην Αθήνα, δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους.


Αυτό το μπουλούκι των διαδόχων του Εθνάρχη πέρα από την ανικανότητα των διαδόχων ηγετών και στελεχών έπεσε πάνω στην  αμείλικτη πολιτική συμμορία του Ανδρέα Παπανδρέου με αποτέλεσμα στην συνέχεια να έχει την αντιμετώπιση που είχε ο Παναθηναικός όταν κυριαρχούσε η παράγκα του Κόκκαλη.

Η Νέα Δημοκρατία έβλεπε την εξουσία με τα κιάλια και όταν την κατέκτησε με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό στιγματίστηκε από την τότε συγκυβέρνηση με το ΚΚΕ και το βρώμικο '89 που κατέληξε με τον Μητσοτάκη να κατηγορεί τον σημερινό πρωθυπουργό για προδοσία με όργανο τον βουλευτή Συμπιλίδη.

Κανείς από τους ηγέτες που διαδέχθηκαν τον Καραμανλή δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του Εθνάρχη-ο οποίος είχε βέβαια το κουσούρι της σοσιαλμανίας: Αρχισε να κρατικοποιεί όλες τις βιομηχανίες και στην συνέχεια ανέλαβε η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ να εκτελέσει μια σειρά από επιχειρηματίες και βιομήχανους διευκολύνοντας την λεηλασία της χώρας από τις ορδές του Παπανδρέου.

Επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας ανδρώθηκε το χυδαίο πελατειακό κράτος με τους ΟΝΝΕΔίτες να διασχίζουν με ράγκλερ, τίμπερλαντ και λακόστ την Κηφισίας πανηγυρίζοντας.

Ο μόνος αξιοπρεπής πρωθυπουργός που ανέδειξε η δεξιά μετά την απόδραση του Εθνάρχη στην προεδρία της Δημοκρατίας ήταν ο Γεώργιος Ράλλης. Αλλά βλέπεις αυτός ήταν πολύ ευρωπαίος για την εγχώρια μπανανία και εύκολα βρέθηκε το «κουσούρι» στο πρόσωπο της συζύγου του η οποία ήταν αντιπρόσωπος των Λακόστ στην Ελλάδα.

Το 2004 ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας ο Καραμανλής, ο Κώστας. Μιας χώρας η οποία υπέφερε από την νοσηρή διαπλοκή των κυβερνήσεων Σημίτη με τον Κόκκαλη και τον Μπόμπολα.

Ο Σημίτης που παρακαλουθούσε τον Τσοχατζόπουλο να οργιάζει με τις μίζες στα εξοπλιστικά συνήθιζε να λέει «εάν έχετε στοιχεία, στείλτε στην Δικαιοσύνη». Δεν υπήρχε μεγαλύτερη παπαριά από δαύτη. Η κυβέρνησή βουτηγμένη στα σκατά και ο Σημιτάκος να λέει εάν έχετε στοιχεία στείλτε στην Δικαιοσύνη.

Ο λαός στην συνέχεια θα εναπέθετε τις εμπίδες του στον Κώστα Καραμανλή. Του έδωσε ισχυρή πλειοψηφία για να αλλάξει το διεφθαρμένο κράτος. Ε, λοιπόν αυτός ο πρωθυπουργός εξήντλησε τον τσαμπουκά του στην διαπλοκή στο σουβλατζίδικο του Μπαιρακτάρη. Τοποθέτησε σε θέσεις κλειδιά τους πιο διεφθαρμένους, διαπλεκόμενους και ανίκανους υπουργούς και στο τέλος κατάντησε να του παρακολουθούν τα οικογενειακά κινητά και να τον εκβιάζουν από μέσα και απ’ έξω. Με πουλητάρια υπουργούς και αστείο επιτελείο αυτονόητο ήταν να τον κάνει κιμά η διαπλοκή.

Ο Καραμανλής εισακούγοντας  τον Σουφλιά-Μπόμπολα, έσπευσε να προκηρύξει εκλογές το 2009 τις οποίες έχασε από τον οξυδερκή Γιωργάκη-ο οποίος επίσης πολεμούσε την διαπλοκή στο  lobby του Πεντελικόν.

Ο επόμενος πρωθυπουργός της ΝΔ ήταν ο Σαμαράς. Μέσα σε λίγους μήνες παραδόθηκε αμαχητί στην Μέρκελ-απολογήθηκε δημόσια για τα Ζάππεια και έκανε έναν ολόκληρο λαό να δείχνει αδύναμος ικέτης των δανειστών για σωτηρία. Κάθε τόσο διέσωζε την χώρα από την χρεοκοπία αλλά σύντομα ανακαλύπταμε ότι μάς έχει χώσει πιο βαθιά στα σκατά.

Αντί να μεταρρυθμίσει το χυδαίο πελατειακό κράτος αρκέστηκε στον ρόλο του διαχειριστή των χαρατσιών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ρόλο-κλειδί του υπουργού της Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο οποίος αποδείχθηκε μεγαλύτερη πατάτα από τον Μανιτάκη.

Τελικά την πλήρωσαν οι καθαρίστριες και οι δημοτικοί αστυνομικού ενώ τα λαμόγια των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών παρέμειναν ανέγγιχτα στις θέσεις τους.

Η ανομία και το παρακράτος με τις σκοτεινές συμμορίες αλώνιζαν επί Σαμαρά, ο οποίος από ένα σημείο και έπειτα έγινε τροχονόμος των ντόπιων βαρόνων πάσης φύσεως.

Οι πολίτες υπέφεραν από τα χυδαία χαράτσια την ίδια ώρα που το κράτος παραδίδονταν στον έλεγχο της Μαφίας. Αυτό το «έργο» του Σαμαρά δύσκολα θα το ξεχάσουν οι πολίτες γι αυτό και οι δημοσκοπήσεις θέλουν σήμερα την ΝΔ στο 15-17%. Το κόμμα που ίδρυσε ο Καραμανλής οδηγείται στον αφανισμό.

Σήμερα έχουν ξεμείνει στη Νέα Δημοκρατία κάτι ξοφλημένοι απόγονοι των οικογενειών της Νέας Δημοκρατίας που έγιναν ζάπλουτες από πάσης φύσεως μίζες. Αυτοί οι ανεγκέφαλοι γαλάζιοι γόνοι φιλοδοξούν να διαδεχθούν τον Σαμαρά με μοναδικό προσόν το επώνυμό τους. Για τέτοιους καραγκιόζηδες μιλάμε.

Την ίδια τύχη που είχε και η πολιτική συμμορία που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Στο χέρι του Αλέξη Τσίπρα είναι να μην έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την τύχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μπορεί το Μνημόνιο να κόστισε ακριβά στον ελληνικό λαό αλλά όπως όλα δείχνουν θα μάς απαλλάξει από τις πολιτικές συμμορίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Το ίδιο θα συμβεί και με τον ΣΥΡΙΖΑ αν η κυβέρνησή του βαδίσει στα χνάρια των δύο προηγούμενων...Ο Τσίπρας έχει μια ευκαιρία να αλλάξει την νοοτροπία των Ελλήνων.


Ενός λαού που δεκαετίες τώρα περιμένει από τον πολιτικό-πατερούλη να τον βολέψει στο χυδαίο πελατειακό κράτος..
Από τον Χριστόφορο Κολόμβο

1 σχόλιο :

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΔ 4016/1959 ΦΕΚ 237/3-11-59 ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (800 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΔΙΩΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ) . ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Β΄ΠΠ. ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ . ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΡΙΠΕΝΤΡΟΠ ΜΟΛΟΤΩΦ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΥΛ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...