Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Αβραμόπουλος για την υποδοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Η πολιτική εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα, με μοναδική διαφορά την αλλαγή σκυτάλης στην εξουσία, από τους Σμαροβενιζέλους στους Τσιπροκαμμένους. Κατά τα λοιπά, ουδεμία μεταβολή έχει σημειωθεί επί των σοβαρών προβλημάτων που βιώνει η Πατρίδα μας, με πλέον σημαντικά εξ' αυτών, τα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.

Εις ότι αφορά το δεύτερο ζήτημα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και του αρμόδιου επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλου. Σ' αυτή και ενώπιον των δημοσιογράφων, οι δυο πολιτικοί άνδρες επανέλαβαν τα τετριμμένα, περιοριζόμενοι σε ευχολόγια και αοριστολογίες προς αποκοίμιση των συμπατριωτών μας.
Τόσο δε, απασχολεί τους δύο πολιτικούς του Σύριζα και της ΝΔ το μείζον και φλέγον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ώστε η μεταξύ τους κουβεντούλα να αναλωθεί στα της διαπραγμάτευσης με τους «εταίρους»! Πέραν τούτου, ως λεπτομέρεια φαντάζει η ακατάσχετη φλυαρία περί αναθεώρησης του κανονισμού Δουβλίνο 3, η οποία περιέργως πως, περιορίζεται πάντοτε στα λίγα λεπτά ανούσιας συζήτησης μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς.
Φυσιολογικά λοιπόν και κατά τα γνωστά, η αναφορά Τσίπρα για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους στην αναθεώρηση του Δουβλίνο 3, έφερε την κάτωθι απάντηση από πλευράς Αβραμόπουλου: «ξέρω ότι η κυβέρνηση προβληματίζεται για το Δουβλίνο αλλά και η Ευρώπη προβληματίζεται. Είναι κοινή συνείδηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά αυτό εξαρτάται από τα κράτη-μέλη». Και συμπλήρωσε ο Έλληνας επίτροπος για τη μετανάστευση στην Ε.Ε. -για χιλιοστή φορά από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του-: «η Ελλάδα να αναπτύξει εθνική πολιτική που θα ανταποκρίνεται στα κεκτημένα αλλά και τους κανονισμούς της Ευρώπης»!
Αφού «έδωσε τα φώτα του», ο φέρελπις πολιτικός ανήρ και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ως ευρωπαίος, πλέον, αξιωματούχος, προσέφερε στον συνομιλητή του και πρωθυπουργό της χώρας Α. Τσίπρα και μια σταγόνα «ανακούφισης»: «η Ελλάδα στο ζήτημα της μετανάστευσης δεν είναι μόνη, αλλά έχει μαζί της την Ευρώπη»!
Κοιμηθείτε ήσυχοι λοιπόν, το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης... λύθηκε από δύο ηγετικές μορφές του αντισυνταγματικού τόξου: τουλάχιστον 2.000.000 λαθρομεταναστών αναμένουν στα μικρασιατικά παράλια την εισβολή τους στην Ελλάδα.

Η ανεμπόδιστη τούτη εξέλιξη, δεν θα επιβαρύνει βεβαίως τους δύο «σοφούς» πολιτικούς ταγούς της ελλαδικής νομενκλατούρας, αλλά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα στενάζουν υπό τον ασφυκτικό κλοιό των λαθρομεταναστών στις πόλεις μας και στην ελληνική ύπαιθρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...