Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Μάρδας: Θα βάλουμε χέρι και στα αποθεματικά των ΔΕΚΟ για να πληρώσουμε τους διεθνείς τοκογλύφους

Πολλές εκπλήξεις επεφύλαξε στους δημοσιογράφους, αλλά και - κυρίως -  στους Έλληνες πολίτες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Μάρδας, στην συνέντευξη Τύπου, που παρατέθηκε περί των τεκταινομένων στην Ελληνική Οικονομία.
Στην συνέντευξή του ο Μάρδας είπε ότι θα συνεχιστεί
κανονικότατα η πρακτική της κυβέρνησης, που απορροφά τα αποθεματικά δημοσίων οργανισμών, ώστε να πληρώνονται οι διεθνείς τοκογλύφοι. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν απορροφηθεί τα κονδύλια για τις επιδοτήσεις των αγροτών και τα αποθεματικά των Περιφερειών.
Τώρα, όπως είπε ο Μάρδας, θα απορροφηθούν και τα αποθεματικά των ΔΕΚΟ, ώστε να πληρωθούν οι δόσεις προς τους διεθνείς τοκογλύφους.
Κοινώς, οι συριζαίοι προκειμένου να συνεχίσουν να λένε ότι «αντιστέκονται» στους διεθνείς τοκογλύφους, εφαρμόζουν πολιτική έμμεσης αιματηρής φορολογίας στους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να συνεχίσουν να πληρώνουν τις δόσεις. Γιατί περί έμμεσης και μάλιστα κάθετης φορολογίας μιλάμε, όταν γίνεται απορρόφηση των αποθεματικών, που δημιουργήθηκαν από τις εισφορές των Ελλήνων.
Πέραν, όμως, αυτού ο Μάρδας έκανε και άλλες δηλώσεις, όπως τον περιορισμό των δαπανών μετακινήσεων και διαμονής στο δημόσιο. Πραγματικά... αξιοθαύμαστη η πρόταση του αναπληρωτή υπουργού.

Ας ξεκινήσουν οι περικοπές με τον Καμμένο που για να πάει στο περίπτερο, παίρνει το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.
Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.
Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...